вторник, януари 19, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Мария Канелис споделя движеща се история за това, че майка й помага...

Мария Канелис споделя движеща се история за това, че майка й помага по време на COVID-19

87

Звездата от WWE Мария Канелис сподели в своя Instagram тази вечер история за майка си, която работи в старчески дом по време на COVID-19.

В публикацията си Мария обясни, че майка й не трябва да работи, но иска, защото иска да бъде там за своите колеги и жителите. Тя сподели също, че майка й е причината да стои вкъщи по време на пандемията на коронавирус.

Мария публикува: „Това е моята майка със сина ми Карвър .. тя мрази да прави снимки, но аз обичам тази от нея. Днес мама ми заряза цветя и книжка за оцветяване при нас на задната веранда и си тръгна. #Socialdistancing тя също написа ми бележка, в която се казва, че се справях чудесно. Но всичко, което можех да си помисля, че е не, мамо, че вършиш ВЕЛИКА работа. Мама работи в старчески дом. И е от над 30 години. Тя е мила, безкористна човек и въпреки че са й казали, че не е нужно да влиза в момента, тя го прави.Защото не иска да ги остави на къси ръце.Тя иска да бъде там за своите колеги и жителите.

Free Instagram Followers

„Моята майка е супергерой. Винаги е била, така че мама, ако върша страхотна работа, това е, защото се научих от вас. Моята майка е защо оставам вкъщи. Тя иска да си върши работата и тя се справя чудесно в това.“ Обичам те !! И нямам търпение, докато децата отново могат да те прегърнат !!! “

И Мария, и съпругът й, звездата от WWE Майк Канелис, актуализираха феновете си в социалните медии за времето си в карантината вкъщи. Наскоро Майк добави снимка на дъщеря си и него, който гледа The Rock Vs. Хълк Хоган WrestleMania X8 мач.

По-долу можете да видите публикацията на Мария:

Вижте тази публикация в Instagram

Това е моята майка със сина ми Карвър .. тя мрази да прави снимки, но аз обичам тази от нея. Днес майка ми пусна цветя и книжка за оцветяване към нас на задната си веранда и си тръгна. #socialdistancing тя също ми написа бележка, в която казваше, че се справям чудесно. Но всичко, което можех да мисля, е не, мамо, че вършиш ВЕЛИКА работа. Мама работи в старчески дом. И е от над 30 години. Тя е мил, безкористен човек и въпреки че й казаха, че не трябва да влиза в момента, тя го прави. Защото тя не иска да ги остави на къси ръце. Тя иска да бъде там за своите колеги и жителите. Майка ми е супергерой. Винаги е било, така че мамо, ако се справя страхотно, това е, защото се научих от вас. Майка ми е защо си стоя вкъщи. Тя иска да си върши работата и е страхотна в това. Обичам те!! И нямам търпение, докато децата отново могат да те прегърнат !!!

Публикация, споделена от Мария Канелис-Бенет (@mariakanellis) на 22 март 2020 г. в 19:31 PDT

[wpcc-script async src=“https://www.instagram.com/embed.js“]

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.