вторник, януари 26, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Марк Хенри припомня, че хората в WWE са имали съмнения относно Braun...

Марк Хенри припомня, че хората в WWE са имали съмнения относно Braun Strowman, когато е бил доведен

96

В този седмичен епизод на The Bump , WWE Hall of Famer Марк Хенри обясни на панела колко трудно е да бъдеш големият човек в бранша и какъв тип отношение може да формира заради него. Хенри дава своя опит да бъде големият човек и как се е научил да помага на други, които ще изпитат същото, включително Браун Стройман.

„[На играта“ Големия гай „] Започва като топлина, като че ли имате проблем с всички. Наричаме го“ Големият гай топло „,“ информира Хенри. „В стаята получавате прекалено много големи момчета. Хората започват да говорят за своите признания и да казват неща от рода на“ Да, пребих този човек. Да, пребих го този човек. Свърших, вижте ме . “ След това започвате да гледате на хората като на свои съвременници, гледате на тях като на своята група връстници. Учите се един от друг. След това започвате да работите един срещу друг.

„Аз и Голямото шоу – може би най-големите момчета от нашата ера – работихме заедно вероятно 100 пъти. Винаги беше сърдечно, когато се срещнахме. Той беше като брат ми. Значи, в случая с мен и него беше различно. Кога Вкарах Браун Стройман, някои хора бяха като „Не знам за този човек, човече“. Казах му: „Това е голямата топлина. Оставете да умре. В крайна сметка ще се получи и това се случи.“

Free Instagram Followers

Въпреки че Хенри има множество роли в WWE, любимото му е да помогне на скаутите за нови таланти. Когато става дума за набиране на други големи и стабилизирани борци, Хенри вярва, че Кийт Лий и няколко други, които са в процес на развитие в момента, ще се отличат по същия начин като него по време на кариерата си в ринга.

„Кийт Лий е в горната част на моя списък“, заяви Хенри. „Той е невероятен работник. Той използва страхотна психология (на ринга) и е атлетичен като ад за голям човек. Има някои други момчета в развитие, които с нетърпение очаквам да се появят. Имаме 7’0″ гигант на име Йордан от Нигерия, който изглежда частта. С нетърпение очаквам да видя бъдещето. Там има около 10 момчета и шест от тях са високи над 7 фута. “

Говорейки за Strowman, по време на интервю на Busted Open , Strowman кредитира Хенри като човек, който е помогнал да оформи кариерата си. Хенри отбеляза, че когато разузнава талант, по-специално по-големи мъже, той се опитва да намери спортисти, които са подобни на Стръгман, не само силен, но и личен.

„Знаеш ли, Браун е типичният човек, от който се нуждаем в професионалната борба“, спомена Хенри. „Не е срамежлив. Когато влезе в стаята, той е собственик на стаята. Това е, което търся, когато проверявам талант.“

Пълното интервю на Хенри можете да видите тук. Ако използвате някой от цитатите в тази статия, моля, кредитирайте WWE’s The Bump с ah / t на Wrestling Inc. за транскрипцията.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.