събота, януари 16, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Мат Харди говори възможна роля в NXT, ако Винс Макмахон го помоли...

Мат Харди говори възможна роля в NXT, ако Винс Макмахон го помоли да се върне в WWE

88

Мат Харди разговаря с PWInsider, тъй като се раздели с WWE, по-рано този месец. По време на разговора Харди докосна края на най-новия си цикъл на WWE, без да остане в WWE просто за парите, Хаус Харди никога не се превръща в серия и ако се върне в WWE, ако Винс Макмахон иска да го поиска обратно.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

В края на февруари имаше съобщения за това, че Харди потенциално се насочва към NXT, вероятно като талант и работи зад кулисите. Мат беше попитан как се разигра тази ситуация.

Free Instagram Followers

„Това беше нещо като двойна роля“, потвърди Харди. „Може би трябваше да направя нещо в NXT и да бъда счупен Мат и може би да имам някаква стабилна там и да помогна на някои момчета. Но все пак цялото ми голямо нещо беше като през последните три-четири години, които ми останаха да правя това, искам да участвам във видна роля. Не искам да бъда шампион. Не искам да бъда непобеден. Искам да помагам на хората по пътя, но все още искам да бъда използван по виден начин. мисля, че Хънтър имаше визия за това да се случи. Говореше се да го правиш и да започнеш в ролята на задкулисие като продуцент, може би дори да направиш някои неща творчески.

„Това би било като двойна роля и бих спечелил малко повече пари. И това беше мнението на това. Беше нещо като, наистина оценявам Хънтър, защото смятам, че троен H наистина се опитваше силно да ме задържи И наистина не исках да напускам WWE. Исках да остана с WWE. Но ако те нямаха нещо творчески за мен, което бих могъл да направя в следващите три-четири години, за мен беше много важно просто защото го обичам толкова много, че го увеличавам максимално през последните няколко години. “

През последните няколко месеца не беше тайна, че причината, поради която Харди се колебаеше да се подпише отново в WWE, беше в креативните проблеми, финансите никога не бяха основната тема на разговор. На този етап от кариерата му беше попитан Харди, защо не просто да вземеш парите от WWE и просто да бъдеш част от системата?

„Парите все още ще са по-големи отвън, дори и с това, което в крайна сметка ще правя, особено със съдействието на събития, които ще правя, но единственото, което искам да кажа, е, че обичам това, – отговори Харди. „Искам да кажа, че причината, поради която попаднах в това, не беше да спечеля 1 милион долара. Това е, защото това беше моята мечта и моята страст и нещо, което обичам. Сякаш физически знам, че се чувствам много добре сега и знам на какво съм способен и знам как трябва да бъда използван по определен начин. Просто трябва да попадна в среда, в която мога да бъда използван така.

„Причината, поради която просто се отдалечих, е, като знам, че мога да правя повече, а понякога и с WWE това е огромна система. Изпитвам голямо уважение към нея. Това е огромна машина, очевидно по целия свят, но ако сте вид на Умът на Винс в определена роля, точно там той ще ви задържи и вие не можете да се измъкнете от него. Искам да попадна в среда, в която мога да се отличавам и да правя други неща. “

След като Брей Уайат и Мат Харди изчезнаха от телевизията, Хаус Харди се превърна в потенциална идея за сериал в мрежата на WWE. Специален Хелоуин бе записан през 2018 г., но планът за пускането на пълна серия така и не се осъществи, в крайна сметка поради това, че Vince McMahon не успя да даде прав отговор на шоуто.

„Мисля, че имаше толкова голямо притеснение всеки път, когато бях оставил телевизия, всеки път, когато аз и Брей приключихме [нашия сюжет] и щяхме да излезем за няколко месеца, те се занимаваха да правят специални оферти: House Hardy , Къща Харди , Къща Харди – припомни Мат. „Но тогава казаха, че никога не могат да получат ясно отрязан отговор от Винс или не могат да получат среща с Винс.

„И тогава като казват:“ Е, ако се върнете като различен герой, тогава това ще бъде нашето задник и ние не искаме да го правим. “ Така че, това така и не стана. Просто бях като, влязох в кабинета на Винс Макмахон и той беше добре с него, но тогава те никога не могат да получат потвърждение сами. Това е толкова голяма компания, така че много движещи се части и никой не иска да вбеси Винс. “

Въпреки че стана свободен агент, Харди даде да се разбере още от самото начало, че това не означава, че той никога няма да се върне в WWE. Мат беше попитан дали Винс хипотетично се е върнал при него в момента и каза, че ще даде на Мат каквото иска да се върне, ще отиде ли? Той не го изключи, но ще трябва да се направят много „уверения“.

„Искам да кажа, че ще има възможност, но ще ми трябват уверения“, каза Харди. „Това е наистина важно за мен, например как правя тези следващи три или четири години. Не съм на 25 или 30 години. Останаха ми няколко добри мача, но нямам добър мач всеки ден от седмицата и не мога да го правя четири или пет дни в седмицата, както преди. Просто не отскачам така. “

След като напусна WWE, Харди вече е работил с The Young Bucks, който се появи в поредицата си Free the Delete , като посети Hardy Compound. Посещението се позовава и на най-новото „ Да бъдеш елита“ .

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.