вторник, януари 19, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Мат Харди обяснява подписването с AEW над преминаването към NXT

Мат Харди обяснява подписването с AEW над преминаването към NXT

91

На изминалата сряда AEW Dynamite беше разкрито, че Мат Харди е петият член на The Elite за предстоящия мач на кръв и черва срещу вътрешния кръг (Cody, Hangman Page, Kenny Omega, Matt Jackson и Hardy vs. Chris Jericho, Jake Хагер, Сами Гевара, Сантана и Ортис).

В края на шоуто Харди направи своя дебют, след като Мат Джексън каза, че е позвънил на приятел, който му дължи такъв. След това Харди се появи високо в ребрата, когато шоуто приключи.

Първоначално график за следващата седмица, президентът на AEW Тони Хан обяви, че мачът на кръвта и червата ще бъде върнат към по-късна дата.

Free Instagram Followers

Както бе отбелязано, договорът за WWE на Харди изтича на 1 март и Харди взе решение да премине към AEW.

Наскоро Харди се присъедини към Talk е Джерико, където каза, че ако Triple H е единствено на власт, той би имал много по-добри възможности в WWE.

Мат отново повтори тази точка в Twitter, след като фен изрази мнението им, че Мат можеше да остане в NXT, където можеше да има пълен контрол над собствената си история и да има свежи мачове на ринга. Харди се чувстваше различно с Винс Макмахон, който все още е ръководителят, но също така отбелязва, че има повече време у дома и по-високо заплащане са фактори за решението му да скочи.

„Оценявам вашата страст, но в крайна сметка е един и същ шеф. Моят творчески принос е безспорно по-голям в AEW. Ако трябваше да изберете между две работни места, бихте ли взели по-малко пари за повече дни? Или повече пари за по-малко дни?“ направете интелигентен избор за моето семейство и наследство. “

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.