четвъртък, януари 21, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Мат Харди се заема защо той и Брей Уайат бяха отписани от...

Мат Харди се заема защо той и Брей Уайат бяха отписани от телевизия WWE

55

Подобно на много борци, които решават да напуснат WWE, Мат Харди не можеше да каже нищо друго, освен положителни неща за компанията, която върна него и брат му Джеф в WrestleMania 33 . Харди изрази своята благодарност по-рано тази седмица на Busted Open .

„Много съм благодарен. Както казах във видеото си,„ Мисли от трона “, когато обявих, че оставям да изтече договорът ми, ако не беше, ако Винс Макмахон ми даде възможност преди 20 години, нямаше да го направя имам този живот, какъвто имам сега “, информира Харди. „Винаги ще съм му благодарен за това.

„Дори и да има неща, които не сме виждали“ очи в очи „, това е това, това е бизнес. Чувствам се, когато става въпрос за Винс и WWE, по някакъв начин съм остарял Начинът, по който трябва да се използва, не е един от техните приоритети, това е добре, нямам проблеми. Нямам никакво негодувание към тях. Много съм доволен от времето, което имах с тях , и съм щастлив, че се върнах и поведох WWE. Този момент на WrestleMania 33 беше невероятен. Много се радвам, че получих възможност да направя версия на ‘Broken’ Matt Hardy, докато бях там. Не беше всичко, което бих искал да е. Би било хубаво да имам повече думи в това, което правя, но е това, което е.

Free Instagram Followers

„Когато отидох там, те се отнесоха към мен. Водех страхотни разговори с всички там. Но творчески, ние бяхме просто на различни страници. Нищо против тях, но беше време да отида някъде другаде и да увелича и оптимизирам креативността си. Особено, каква ще е моята роля, ако искам да участвам в видна роля за последните 3-4 години, че трябва да го направя. Това е мястото, където се намираме. “

Когато обсъждаше времето си в WWE, Харди даде отличен пример за това как творческите му идеи не се използват. Примерът, който използва, беше, когато той и Брей Уайат хвърлиха идеи към висшите, какво искат да направят с групата си, The Deleters Of Worlds. Поглеждайки назад, Харди вярва, че парцелите, които той и Уайат имаха, и постоянните идеи, които се опитваха да представят, изиграха огромна роля за това, защо бяха отписани в понеделник вечер RAW за известно време назад през 2018 година.

„Честно казано, мисля, че причината, поради която аз и Брей се оттеглихме от телевизора по това време, беше, защото им писна да ни предлагаме идеи как да използваме Харди Съединението и не трябва да се борим през цялото време . Мисля, че целият сценарий между мен и Брей би могъл да бъде много повече, ако можехме да накараме хората да се вслушат в нашите идеи „, заяви Харди.

Когато завършваше мислите си за WWE, Харди спомена, че идеята на Винс е да създаде триката „Woken“ Matt Hardy, така че феновете да спрат да го виждат как той представя „Broken“ трикото, което той има в TNA / Impact през 2016 година.

„Всеки път, когато за първи път направихме“ Woken „Matt Hardy, Винс беше този, който го инициира“, информира Харди. „Мисля, че е така, защото хората ще спрат да скандират„ Изтриване “. Той би попитал за това, бихме поговорили за това. Като, исках да го направя. Мисля, че имаше възможност там, но това е съвсем различна концепция. Не мисля, че той напълно го е разбрал. “

Пълното интервю на Мат Харди можете да слушате тук. Ако използвате някой от цитатите в тази статия, моля, кредитирайте Busted Open с ah / t на Wrestling Inc. за транскрипцията.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.