понеделник, януари 18, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Мат Харди си спомня какво каза Винс Макмахон след мача за окончателно...

Мат Харди си спомня какво каза Винс Макмахон след мача за окончателно изтриване

64

В последния епизод на Talk Is Jericho, Мат Харди обсъди историята си с Брей Уайат, започвайки от мача им в Харди Съединението към тях като екип с етикети. Харди е говорил по-рано за това, че той и Уайат раздават толкова много идеи, че на ръководството на WWE може би им е писнало да ги чуе толкова много и Харди подробно описва какъв е планът за екипа му с Wyatt.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

„Да, искам да кажа, че го направихме с окончателното изтриване и е смешно, като се справих с Ед Коски, и просто един вид написах цялото нещо и го предадох на Ед“, каза Харди. „Мисля, че той просто се опита да го хареса малко да го почисти и да го даде на Винс. Отне завинаги да се стигне до битка за окончателно изтриване с Брей, която двамата искахме да направим.

Free Instagram Followers

„Всяка седмица, когато сме таг шампиони, ние имаме тези забавни винетки и като те могат да бъдат смешни, но тогава те могат да бъдат сериозни, ако имаме нужда от каквото и да, вие изграждате връзка и връзка между нас, но като в този момент ние правим три часа RAW и ни караха по телевизията да правим като три или четири минути мачове всяка седмица. “

Харди описа Wyatt, че е вкоренен в семейството на Hardy в крайна сметка, което го прави приятен характер. Харди каза, че има много планове за триката на Woken, но казва, че са били напоени версии на това, което той иска. Той каза, че Винс Макмахон не разбира хитростта и вярва, че Винс не би одобрил някои аспекти на героя като разбиване на четвъртата стена.

„Така че предполагам, че е било като IP, той ще притежава каквото и да е Уокен Мат Харди, но просто е толкова напоен от това, което правим първоначално, и не мисля, че той е разбрал концепцията за това“, Харди казах. „Искам да кажа, мисля, че едно от нещата, които бяха толкова обичани от Broken Matt, е като той да намигне на публиката и да счупи четвъртата стена и да направи шеги, които биха направили умните фенове, die-hard фен база, поп. И не мисля, че Винс напълно го е разбрал и не мисля, че го е получил и не мисля, че дори би искал да играе на тези хора. “

Имаше много сегменти, в които Харди и Уайат ще се смеят един на друг в продължение на много минути. Харди каза, че Винс вижда този смях и го харесва и иска да го използва отново и отново.

„Имаше момент, в който аз се разсмях на счупения Мат Харди и след това Брад също се разсмя. Когато Винс чу смеха заедно, той е като:“ Това е смешно – т. “ Нека да се въртим с това и тогава беше всяка седмица “, каза Харди. „Смях се в края отново и отново, за да прекаляваме“.

По това време беше съобщено, че Винс беше изненадан от реакцията на Крайната делиция. Харди каза на Джерико, че се радва, че е преминал през Винс и всички останали и казва, че Винс не е разбрал концепцията и е казал, че ако се получи добре, тогава той наистина не е в контакт.

„Наистина ми хареса нещата, които направих като Уокен Мат, и само факта, че успях да убедя Винс и компания да направят това Ultimate Deletion и да се боря с Брей“, каза Харди. „Не всичко беше това, което исках да бъда, но съм много горд, че това се постигна.

„Гледаше го на продуцентската среща и няколко души там вече бяха гледали, но след като свърши и свърши, всички като плеснаха и се изправиха. Той просто се огледа и каза на няколко души:“ Аз просто не го разбирам, просто не го разбирам. Искам да кажа, че ако беше добре, ако има номер, значи наистина съм без връзка. “ Мисля, че той каза това. Той запази публиката над 3 милиона зрители, което беше яко. “

Ако използвате кавички от тази статия, моля, кредитирайте Talk Is Jericho с ah / t на Wrestling Inc. за транскрипцията.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.