сряда, януари 27, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Мат Харди вярва, че той би имал по-добра възможност в WWE, ако...

Мат Харди вярва, че той би имал по-добра възможност в WWE, ако Triple H беше в команда

83

Мат Харди шокира много фенове по време на AEW Dynamite, когато направи дебюта си AEW, като се превърна в „Елита“ срещу „Вътрешния кръг“. Харди се появи в последния епизод на Talk Is Jericho, където двамата говориха за това как Винс Макмахон гледа на по-старите таланти в WWE.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

„Да, определено е разочароващо. Искам да кажа, мисля, че всички отиват там оптимистично, че можете да пробиете или може би да постигнете нещо различно, но определено е разочароващо. И тогава още веднъж, след като сте малко по-възрастни, вероятно сте преживели нещо от това също така, както аз не бях звезда на вашето ниво, знаете, сте правили неща като световен шампион по сингли няколко пъти, но след като стигнете до определена възраст, Винс е като добре, този тип е стар, „Харди казах. „Дори за себе си, на неговата възраст, той дори не иска да бъде по телевизията, защото си стар. Никой не иска да види стар човек. Това е все едно, ако си талант и стигнеш до определена възраст, е нещо като, не знам. “

Free Instagram Followers

Крис Джерико е говорил преди за това как творческите неволи на WWE помагат на AEW и той възприе идеята на онези, които не се учат от историята, са обречени да го повтарят. Той използва това, за да изведе времето, когато Хоган, Савидж и други големи звезди от WWE заминават за WCW през 1994 г. и все още са големи звезди. Джерико оприличава това с това, което AEW прави в момента.

„Наистина мисля, че наистина е, какво се казва, тези, които не учат от историята, са обречени да се повтарят“, каза Йерихо. „Той не научи, когато Савидж и Хоган и Пайпър напуснаха през ’94 -’95 и станаха легитимни плащания за гледане през ’96, ’97 и ’99.

„Това е вълшебният плод, подреден върху играта на игралната машина, нали? Имате страстен милиардер, който знае какво иска и разбира бизнеса. Имате шест до осем легални хедлайнери, чиито договори са всички [нагоре] в същото време и не искате да отидете при Винс, и имате телевизия, която иска да пусне шоу. Не бих могъл да повярвам. Перфектна буря. “

Джерико разкри преди, че Винс го попита дали може да се измъкне от договора си с AEW. Джерико повтори мнението на Харди за по-възрастните борци, на които не им се дава много работа, но все още им остава много да дадат.

„Мисля, че след като подписах, това промени целия пейзаж за него. Продължих от това да бъда човек [където] той все едно върви напред, докато не е като какво? Защо го подписа? Защото ми каза, защото бях на 48 години и вероятно сте си помислили, о, свършихме с това „, каза Джерико. „Междувременно има още 10 години при момчета като теб и аз, които са умни как да работят, но са стимулирани творчески“.

Харди говори за многото идеи, които хвърля зад кулисите. Той обаче каза, че никога не се е чувал от никого и вярва, че Винс не е виждал видна роля в телевизията за него, както той е искал.

„Тогава разказах идея след идея за WWE и никога не получих никаква обратна връзка. Ще чуя малко бъбриво тук, малко бъбриво там, но никога не е имало нещо подобно на забито или подобно. като творчески огън в съзнанието на Винс – каза Харди. Това просто стана разочароващо, а по-късно просто се опитваха да ме подпишат, за да ме подпишат по договор, така че да съм служител в WWE и продължих да отказвам пари, което беше добри пари. Но сякаш исках да бъда на видна роля в телевизията и не мисля, че Винс е виждал това за мен. “

Сегментът на Randy Orton промени нещата за него там, където WWE го върна, защото сегментите вървят толкова добре. Той разказа как се планира двусегментарен мач, който е заложен поради неизвестния статус на Харди в WWE. Той каза, че в този момент той вече се е решил, че ще напусне.

– Тогава дори точно към края, когато направих тези неща с Ранди, явно първият път, когато сключихме сделка с Ранди, промоцията, която трябваше да бъде моя отписване.

„Направих това и после го върнаха на следващата седмица, а след това приключихме да правим две. И през онази седмица на срещата за производство, щяхме да имаме двусегментарен мач. Това щеше да свърши Сурово. A двусегментно съвпадение, след като имах конкаирт, и щях да изляза на продажбата на гривна за врата, и добре. Сигурно вече съм се решил. В този момент ме няма, въпреки че активно се опитват да ме продадат „, Каза Харди. „Не можех да имам никакви творчески уверения и това исках в този момент. Исках диалог с Винс. Като хей, трябва да знам, че имаш гърба ми и ще харесваш да защитиш моя творчески интерес. Това не е просто като ей, искам този по-възрастен човек, защото той има някаква звезда сила на името си или каквото и да е. Така че онзи ден в срещата на продукцията, Винс е като не мисля, че трябва да имаме този мач, защото Мисля, че Мат си тръгва. Не мисля, че ще остане. Не мисля, че се подписва. Мисля, че си тръгва и си спомням, че Пол Хейман ме грабна. Той ми каза истината, заминаваш ли? Не знам. Казах, че ако няма какво да правя тук, мога да отида другаде и да бъда използван по-добре и това е важното за мен тук към края на кариерата ми. “

Харди каза, че е казал на всички, че ще напусне и преди това е съобщено, че Харди не иска да се подписва отново с WWE поради начина, по който се използва творчески. Той каза, че дори Triple H се е опитал да се свърже с него, за да се опита да остане, след като договорът му изтече. Харди вярва, че ако Triple H отговаряше, тогава би имало повече възможности за него творчески.

„Какъв странен ден и беше, че съм много честен и отворен с всички. Казах на всички от Винс докрай какво искам и какво очаквам, ако искам да остана наоколо. Веднъж бяхме на същото страница, а аз казах, добре, добре, много благодаря, момчета – каза Харди. „Просто ще тръгна по собствения си път и дори дни след като си тръгнах, разговарях с Triple H. Това е все едно той беше готин и имам чувството, че ако Triple H щеше да е човекът, който беше единствено на власт, Вероятно щях да имам много по-добра възможност да започна да правя това, което искам творчески, но е това, което е. “

Джерико попита Харди каква е последната сламка, която го накара да не иска да се връща в WWE. Харди се върна дотам, че не можеше да направи това, което искаше творчески. Той каза, че не иска просто да седи и да събира заплата.

„Много бързо, искам да кажа, че преди месеци дойдох в реалността [че] те наистина няма да ме използват по начин, който се надявам да бъде използван“, каза Харди. „Аз не съм само там, за да получа заплата в този момент. Искам да се наслаждавам на това, което правя. Искам да отида там и искам да се забавлявам. Искам да се вълнувам. Просто не съм тук, за да съберем заплата. “

Ако използвате кавички от тази статия, моля, кредитирайте Talk Is Jericho с ah / t на Wrestling Inc. за транскрипцията.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.