събота, януари 16, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Миа Йим и Теган Нокс комплект за WWE NXT "Поглъщане: Тампа Бей"...

Миа Йим и Теган Нокс комплект за WWE NXT "Поглъщане: Тампа Бей" Стълб мач, квалификатор за следващата седмица

76

Вече е официално, че в предстоящото събитие на WWE NXT „Takeover: Tampa Bay“ ще има шестима участнички в мача за женска стълбица.

Тази седмица в епизода на NXT в USA Network, който се излъчваше на живо от Центъра за изпълнение на WWE в Орландо за първи път, видя двама суперзвезди да се класират за мача на стълбата. Миа Йим победи Дакота Кай, за да си спечели място, както се вижда във видеото по-горе. По-късно Теган Нокс бързо побеждава Деона Пурацо, за да премине към Поглъщане. Видео от този мач може да видите по-долу.

Йим, Нокс и Челси Грийн са първите три от шестте имена, потвърдени за мача. Green победи Shotzi Blackheart, за да се класира в NXT епизода миналата седмица.

Free Instagram Followers

Следващата сряда в NXT епизод, в който марката ще се завърне у дома в NXT Arena от Full Sail University, ще присъства Mercedes Martinez срещу Candice LeRae в друга квалификация.

Победителката в шест жени мач на стълби при поглъщането ще стане новата претендентка №1 за шампионката на NXT за жени Rhea Ripley, ако успее да запази титлата си над Charlotte Flair следващата вечер на WrestleMania 36.

Мачът на женската стълбица е единственият мач на „Поглъщане: Тампа Бей“, потвърден към това писане. Изглежда, че на главното събитие ще се види шампионът на NXT на Velveteen Dream Challenge Адам Коул за каишката, но това не е потвърдено.

NXT „Поглъщане: Тампа Бей“ ще се състои в събота, 4 април от Амали Арена в Тампа, Флорида, в нощта преди WrestleMania 36.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.