събота, януари 16, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Мик Фоли продава дома си за 1,25 милиона долара (снимки)

Мик Фоли продава дома си за 1,25 милиона долара (снимки)

129

Мик Фоли от WWE Hall of Famer продава своя къща с 3,5 спални, 3,5 бани в Смиттаун, Ню Йорк, защото иска да се измъкне от студеното време и да се премести на юг, съобщава Newsday. Семейство Фолие живее в дома през последните 10 години.

Домът седи на Riverview Terrace и гледа към река Нисекуог. В момента той е в списъка за 1,25 милиона долара.

"Жена ми има трудности с нюйоркските зими", каза Фоли.

Free Instagram Followers

Фоли, известен голям фен на Коледа и Дядо Коледа, разкри, че в дома има стая, посветена на празника. Коледната стая включва празничен декор и подаръци, които му се подаряват през годините. Можете да видите снимка на Фоли в коледната му стая по-горе.

"Когато се преместих обратно на Лонг Айлънд преди 20 години, купихме къща, която се нуждаеше от много работа и можехме да започнем навсякъде. Реших да започна в пещера на човек, която се превърна в коледна стая в края на годината", каза той – каза, смеейки се. Той добави, че когато се преместиха в дома, това беше първата стая, на която обърна внимание, за да отпразнува Коледа през цялата година.

Имотът с един декар е разположен в съседство с светилището на влажни зони. Данъчната сметка е 25 078 долара. Фоли си припомни, че живее в дома с 2447 квадратни фута със стени от прозорци с изглед към река Нисеквоге.

"Влюбихме се с гледката, която обичахме уединението. Обичахме уникалната природа на къщата. Това беше за разлика от всичко, което сме виждали преди", каза той

По-долу са няколко снимки от дома:

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.