събота, януари 16, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Мик Фоли се надява CM Punk да има още един голям WWE...

Мик Фоли се надява CM Punk да има още един голям WWE мач, дава актуализация за сътресението на дъщеря Ноел

86

Откакто CM Punk подписа сделка с FOX, за да се появи на WWE Backstage, мнозина спекулират кога ще се върне на ринга с WWE. Мик Фоли беше на сцената за този епизод, където Пънк дебютира в шоуто и той обсъди възможностите да се бори отново, когато се присъедини към The Wrestling Inc Daily.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

„(Смее се) Бързах да стигна до летището, защото хванах полет. Казаха:“ Ей, можеш ли просто да се мотаеш? “ Наричат го стая Авокадо. Не знам защо. Изведнъж чувам тази емблематична музика и виждам Пънк да се връща. Бях гост в шоуто и нямах представа, че той ще бъде там „, призна Фоли.

Free Instagram Followers

„Трябва да си представя, че в един момент всички се връщаме. Това е като Кръстник III, където Майкъл Корлеоне казва:“ Точно когато мисля, че съм навън, те ме вмъкват обратно. “ Трябва да мисля или да се надявам, че има поне още един голям мач за Пънк. “

Тогава Фоли каза, че Пънк и Хънтър ще бъдат страхотен мач или може би Пънк реши да работи с един от по-младите членове на списъка.

„Снощи написах след мача с Родерик Стронг и Velveteen Dream, че борбата в най-добрия случай не е за победи и загуби, а за съперничество. Мисля, че понякога забравяме. Това е съперничеството, което наистина трябва да задвижва сюжетните линии“, заяви Фоли , „Можете да получите две или три горещи вражди в допълнение към вашите мачове за титла, сега вече имате създаването на супер карта. Ако всички просто основават значението на мача на това, какви заглавия са на карта, тогава сте ограничени в потенциала ви на супер карта. “

Една от причините, поради които Пънк напусна WWE за първи път, се дължи на здравословни проблеми и претърпя многобройни сътресения. Дъщерята на Фоли Ноел също се бори с проблемите на сътресението напоследък и Фоли разкри как се е случило нейното.

„Тя се контузи, като се качи на влакчета. Като дъщеря ми тя израсна огромен ентусиаст на увеселителни влакове. Винаги беше висока за възрастта си и си спомням как я караше на Nitro в Six Flags на 6 години. Имаше Дюи и Ноел и те имаха да накарам човек на 400 килограма да скочи на предпазната лента, за да ме вкара там “, спомня си Фоли.

„Израснала е с любящи влакчета, но тази просто я разтърси. Надявах се, че ще изчезне, както повечето правят, особено ако не сте имали поредица от наранявания по главата. Но тази е била трудна за преодоляването й и тя ще вижте специалисти. Тя търси отговори и за нея това беше трудна година. “

След това той отбеляза, че тя не е тренирала борба от известно време. Фоли се чувства особено виновен, защото беше резервирал AirBnB близо до Доливуд, където това се случи, но трябваше да си направи резервация и да даде мястото на Ноел и Франк за уикенда.

„Чувствам се някак отговорен за това, че я поставям в близост. Обичам Доливуд и обичам Доли и не ги обвинявам, но просто уточнявам къде е настъпила контузията“, каза Фоли.

Гаджето на Ноел, Франк Клоун, е борец за индийци и наскоро той имаше конфронтация с Фоли, в резултат на което Фоли разтрива бодливата си жица, покрита с бейзбол обратно върху гениталиите на Франк.

„Нека не го наричаме работа, защото не мога да премина от последния мач на сингъла в моята кариера срещу Рик Флер до Франк Клоун“, заяви Фоли. „Това беше конфронтация, а не съвпадение. Франк искаше да се обиди малко, но аз му казах, че след това става мач. Просто се забавлявахме с него и Франк свърши добра работа.

„Той отрязва наистина добро промо и той се нагрява на тези събития, при условие, че е с момчетата в съблекалнята. Той изпуска името на дъщеря ми достатъчно просто, че хората да негодуват.“

Тогава Фоли отбеляза, че има фенове в католическа гимназия, където се проведе конфронтацията, за да скандира „Запалете го Фоли, запалете го“, докато той заля Франк в по-лека течност.

Мик Фоли се отправи на пътя със своята „Обиколка на хубавия ден“, като отбеляза 20-годишнината от встъпителната си автобиография Have a Nice Day. За информация и билети за предстоящи предавания, моля посетете www.RealMickFoley.com.

Пълното интервю на Мик с Wrestling Inc е излъчено като част от скорошен епизод на нашия подкаст, The Wrestling Inc. Daily. Абонирайте се, за да получите най-новите епизоди веднага след излизането му от понеделник до петък следобед: като щракнете тук.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.