петък, януари 15, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Мик Фоли вярва на WrestleMania 36 на John Cena, мачът с Fiend...

Мик Фоли вярва на WrestleMania 36 на John Cena, мачът с Fiend ще бъде последният му

87

Fiend има мистериозен персонаж, малко подобен на този, който Мик Фоли имаше като Човечеството. Почти излишно е да казвам, че Foley не беше много развълнуван от скорошната загуба на титлата на Fiend от Goldberg и той обсъди това, когато се присъедини към The Wrestling Inc Daily.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

„(Смее се) Не бях доволен от това, но Фийдът не е някой, който се нуждае от заглавие, за да го определи“, заяви Фоли. „Ще бъде много интересно и мисля, че добавя още един огромен мач, тъй като Джон Сина даде ужасяващ промо и това ме кара да вярвам, че това ще бъде последният му мач. Не бих се изненадал, когато видях, че Фийдът излиза от Мания по-силен от всякога ,

Free Instagram Followers

„Мисля, че в бъдеще [The Fiend] не се нуждае от титла. Той е атракция по същия начин, както Роди Пайпър никога не се нуждаеше от титла. Не ме интересуваше начина, по който беше свален от него, но той е човек който винаги каца на краката си. Мисля, че ще излезе от Мания просто добре и ще бъде огромна звезда за WWE за години напред. Той има The Mandible Claw! Как не можа? “

Говорейки за The Mandible Claw, Britt Baker на AEW има ход, който е подобен и Фоли беше попитан дали е видял хода на Бейкър.

„Имам и вярвам, че Брит Бейкър най-накрая ще поправи моите гадни, липсващи досега зъби на Фоли. Вече съм разговарял с нея и тя е щастлива да го направи“, разкри Фоли, преди да добави, че е планирано за края на Май и той няма да се забърква с горните си липсващи зъби, само долните.

„Синът ми го каза по този начин. Той отива:„ Татко, преди малко изглеждаше готино с липсващите горни зъби, но сега изглеждаш като наркоман на пукнатина “. Казах, че мисля, че си зависим от мет, синко. Но разбирам. Не е страхотен поглед, но е готино, че д-р Брит Бейкър може да ме върне отново. “

Фоли харесва, когато хората използват неговите неща, тъй като той го приема като краен комплимент. Той насърчи Розмари на Impact да вземе заеми от Библиотеката на Foley по отношение на неговите ходове.

„Сами [Калихан] протегна ръка и искаше да разбере дали е добре да го наречем водача на кактуса и аз казах:„ По дяволите! “ Едно нещо, което ме притесняваше беше, когато Уейд Барет ще пусне лакътя на [Кактуса] и той всъщност ще направи „Взривът“. Феновете ще скандират, „Кактус Джак“ и нашите диктори няма да го признаят, когато бях зад кулисите „, каза Фоли. „Аз съм в Залата на славата на вашия фригин, за да можете да признаете, че той използва моя ход!

„Така че ми харесва, когато хората го използват и е хубаво да бъдеш признат. Това някак поддържа жизнеността на твоята мистика.“

Мик Фоли се отправи на пътя със своята „Обиколка на хубавия ден“, като отбеляза 20-годишнината от встъпителната си автобиография Have a Nice Day. За информация и билети за предстоящи предавания, моля посетете RealMickFoley.com. Пълното интервю на Мик с Wrestling Inc е излъчено като част от скорошен епизод на нашия подкаст, The Wrestling Inc. Daily. Абонирайте се, за да получите най-новите епизоди веднага след излизането му от понеделник до петък следобед: като щракнете тук.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.