понеделник, януари 25, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Мик Фоли за това защо WWE не спомена класическия си ад в...

Мик Фоли за това защо WWE не спомена класическия си ад в клетъчния мач на следващата вечер по RAW

99

Мик Фоли отново е на път и в турнето на Nice Day, което отбелязва 20-годишнината от автобиографията си Have a Nice Day. Той обсъди как тази обиколка се различава от предишните му самостоятелни предавания, когато се присъедини към The Wrestling Inc Daily.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

„Почти различно е, тъй като понякога мога да пипна нещо, за което съм говорил в различни турнета. Докато последното турне беше точно за мача на„ Ад в клетката “с„ Undertaker “през 1998 г. и го оживява на сцената на това турне. има 20 години неща, за които мога да говоря “, разкри Фоли. „Идеята беше да се вземе книга, на която хората наистина се радват и да преживеят тези истории на живо на сцената. Гравитирах към някои неща, които работят добре и не съм говорил за сцената, но може би ги споменах в подкаст и имах потенциал да бъдат истории.

Free Instagram Followers

„Това е едно от забавните неща – просто да намеря какви истории имат потенциал и след това да работя по тях. Изпитвам голяма гордост да работя върху историите, така че всяко предаване, което давам, е най-доброто шоу, което мога да дам тази нощ.“

Говорейки за онзи емблематичен Ад в мач на клетката, едно особено нещо беше, че на следващата вечер на Raw никой не спомена мача и касапницата, която се състоя. Фоли беше попитан защо WWE не се фокусира върху него веднага.

„Не мисля, че това беше възприето като голяма сделка по това време. Двамата с Undertaker имахме дълга история заедно и това беше може би нашият десети мач по телевизията. Влязохме в някакъв студ, тъй като не бяхме направили нищо с нищо съперничество след известно време. На следващата вечер Raw, той се върна и каза, че ако те няма да го споменат, ще го направи „, спомни си Фоли.

„Имам късмета и казах това по време на турнето преди две години, че ако имаше социални медии по това време, тогава този мач вероятно щеше да е в течение на няколко дни и след това вероятно да бъде забравен. Но беше разрешено да се изгражда органично и приличаше на скоростта и обема на събирането на снежна топка. Така тя стана по-голяма, докато се стигна дотам, че хората все още говорят за това 21 години след факта. “

Фоли успя да се присъедини към това интервю, въпреки че попадна в лек автомобилен инцидент само минути преди, както обясни той.

„Той беше в колата си и двамата се подкрепяхме едновременно. Бях грешен, но за щастие за мен той беше голям фен. Направихме снимка и всичко се получи добре“, заяви Фоли.

След това той разказа историята на последния брандер на калниците, който е имал малко преди благотворителното посещение за Къщата на Анджела, когато е бил облечен като Дядо Коледа. След инцидента той трябваше да състави себе си, когато се сблъска с човека, който го удари, защото беше облечен като Дядо Коледа.

„Не исках видео доказателства за„ Дядо Коледа хвърля годни “. Аз съм доста изравнен, що се отнася до такива неща, така че когато излязох от колата, отидох „О, не можеш да удариш Дядо Коледа!“ Това беше млада мама и тя обърна глава, за да провери детето си и удари Дядо Коледа. Така че не всеки пътен сблъсък трябва да приключи нещастно „, заяви Фоли.

Мик Фоли се отправи на пътя със своята „Обиколка на хубавия ден“, като отбеляза 20-годишнината от встъпителната си автобиография Have a Nice Day. За информация и билети за предстоящи представления, моля посетете www.RealMickFoley.com.

Пълното интервю на Мик с Wrestling Inc е излъчено като част от скорошен епизод на нашия подкаст, The Wrestling Inc. Daily. Абонирайте се, за да получите най-новите епизоди веднага след излизането му от понеделник до петък следобед: като щракнете тук.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.