понеделник, януари 18, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Младите Бъкс се завръщат, за да погребят Мат Харди на "Безплатно изтриването"...

Младите Бъкс се завръщат, за да погребят Мат Харди на "Безплатно изтриването" (Видео)

88

Изпълнителни вицепрезиденти на AEW Младите Бъкс се завръщат за поредното си участие в поредицата „Безплатно изтриването“ на Мат Харди, която можете да видите по-горе.

Това е втората част от поредицата на Мат в YouTube. Те направиха първата си поява в края на епизода от миналата седмица.

Мачовете от младостта са помолени от Мат да избие Зенит от душата на Мат, в земята. Мат се присмива на Мат Джаксън и Ник Джаксън, след като се поколебаха, като в един момент ги отнасяше като "изпълнителен заместник Пуси". След това Бъксът на младостта бе подпомогнат от сеньора Бенджамин, който Мат нареди да приготви ковчег, като погреба Харди в земята. Мат беше помолил Бъкс да го спаси, което доведе до суперкита, а след това още двама след още по-присмех. Мат се съпротивлява, но накрая ги остави да го затворят в ковчега, благодаря им преди да се затвори.

Free Instagram Followers

По-горе е пълният епизод от Харди, който е озаглавен „Погребението“. Можете да кликнете тук, за да прочетете последния криптичен туит на Харди от тази сутрин, където той подхрани слуховете и спекулациите за възможна поява на AEW Dynamite тази вечер.

Следете актуализации за следващите за Мат.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.