Много екшън и много нови шампиони на Backlash 2016

450

Здравейте приятели и фенове на кеча . Ето го и обзорът на турнирът Backlash 2016!

-Backlash започва с Kick-Off  шоу – мач между Аполо Крюз и Барон Корбин . Аполо атакува постоянно , но Барон също не му отстъпва . И двамата се бият на ниво , но победител в тази среща е Барон .

p2

Free Instagram Followers

-На ринга излиза не кой да е , ами Шейн Макмеън , който е последван от генералният мениджър на SmackDown! Live Даниел Браян . Двамата обявяват официалното започване на Backlash . И битката започва със ,,6 Pack Elimination Challenge Match“ за новата титла на SD при жените . Беки Линч , Наталия , Наоми , Алекса Блис , Кармела и Ники Бела са и шестте претендентки за титлата . Дивите се представят повече от прекрасно на ринга , всички се бият с много хъс и желание за победа . Беки Линч се откроява с невероятна намеса – раздава ритници и удари наляво и надясно , справя се с всички останали диви на ринга , следва и отлична намеса на Алекса Блис , която е много близо до туш , враждата между Ники и Кармела също назрява много , Наоми също с много добра намеса . Алекса Блис е първата елиминирана . Тя е последвана от Наоми и Наталия . Кармела елиминира Ники , а Беки премахва от ринга Кармела , с което си осигурява победата и титлата !

p3

-Следва малка сцена от Бекстейджа – Брей напада и пребива Ортън преди мача . Кракът на Ренди е контузен .

-Следващият мач е между братята Усо и Hype Bros , като прави впечатление напълно премененият вид на двата тима . Победителите от тази среща ще трябва да се изправят в мач за новите отборни титли на SD по-късно същата вечер !  Двата отбора се представят на ниво ! Победители след събмишън са Джими и Джей Усо !

p4

-На Майк Миз се пада тежката задача да защити Интерконтиненталната титлата от Долф Зиглър . Миз най-вероятно отново ще разчита на хитрини . Мачът започва и Долф ,,експлодира“ на ринга . Следва обрат и Миз се завръща в мача с гръм и трясък . Е , ето ги и хитрините на Миз – приятелката му Марийз пръска с лютив спрей Долф в лицето , следва финишър и туш , с което Майк запазва титлата .

p5

-Следващият мач е между Брей и Ренди . Има забавяне и следва съобщение , което гласи , че Ренди не може да излезе на ринга заради контузия . Мачът е спечелен от Уаят с отброяване . Но не всичко приключва така . Победата за Уаят не може да е толкова лесна . Начислен е нов мач и за него на ринга излиза The Big Red Monster Кейн . Мачът започва ,а боят се пренася извън ринга . Брей атакува Кейн със звънеца и след това прави опит да атакува Червеното чудовище със стол , но Кейн блокира . Двамата разменят тежки удари . Кейн все пак е пребит със стол … Уаят разбива Кейн в испанската коментаторска маса , следват виковете на коментаторите , а публиката крещи ,,Holy Shit“ . Чудовището обаче бързо се връща на крака , но Брей отново го размазва на ринга , следва опит за туш ииии … ето че The Viper се завръща ! Ренди излиза на ринга ! Куцащият , превързан Ортън прави РКО на своята мишена , след което тихо се изнася от ринга и оставя Кейн да довърши мача . Чокслам и Брей е туширан !

p6

-Ето го и вторият мач на братята Усо , които се изправят срещу Райно и Хийт за таг тийм титлите на SD . Джими и Джей са изморени от първият мач провел се преди броени минути , но са готови на всичко за новите титли ! Хийт не блести на ринга , но Райно се справя повече от прекрасно … Следва туш – Рино и Хийт са новите отборни шампиони на шоуто Разбиване .

p7

-Следва малка реклама на един от спонсорите на WWE KFC . Главните роли са поверени на Миз и Долф , като този път победата е за Зиглър 🙂 …

-Е , ето го и най-най-най-дългоочакваният мач за тази вечер , а именно Ей Джей Стайлс срещу Дийн Амброус в мач за Световната титла в тежка категория на Федерацията . Дийн показва класа , но Ей Джей не му отстъпва . Двамата се справят отлично , постоянно разменят удари , но шампион може да бъде само един . Мачът се проточва доста и двамата се уморяват доста . Следва опит за Dirty Deeds , но Стайлс избутва Дийн към реферът , Low Blow и следва финишър за Ей Джей , който тушира Амброус , с което печели Световната титла в тежка категория на федерацията !

p1

 

Напомняме , че следващият турнир , от който ни делят 2 седмици е Clash of Champions . В него ще видим мач между шампионът при дивите Шарлот и Саша Банкс , както и много други мачове , в които ще се разменят титли …

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.