Множество звезди пред завръщане във WWE

489
Братята Харди

Бившата кечитка на WWE Мария Канелис съвсем скоро ще направи изненадваща поява в програмите на WWE, най-вероятно със съпруга си Майк Бенет. Бившите звезди на ROH и Impact Wrestling все още не са подписали договори, но според задкулисен източник вече имат устни споразумения с WWE.

Друго име, което можем да очакваме скоро по екраните е Кели Кели. WWE са се свързали с нея за участие на WrestleMania, най-вероятно в мача за Женската титла на SmackDown. Основното намерение е обаче тя да бъде включена в шоуто „Total Divas“. Освен че е млада и красива, Кели Кели има други риалити изяви зад гърба си (в шоуто „Wags“) и е омъжена за бивша звезда от Националната хокейна лига.

Бившият Интерконтинентален шампион Шелтън Бенджамин е приключил възстановяването си от контузия на ротаторния маншон и съвсем скоро също ще направи завръщането си във WWE.

Free Instagram Followers

Най-много вълнение има около потенциала за завръщане на Братята Харди. Въпреки че наскоро те подписаха договори с Ring of Honor, задкулисен източник твърди, че Мат и Джеф съвсем скоро ще се върнат по екраните на WWE и то скоро. Относно образите „Broken Hardys“, WWE са уверени, че ако ги искат, ще ги получат и че ако Impact Wrestling търсят сблъсък в съда, ще бъдат размазани. На този етап все пак изглежда, че конфликтът за правата над образите е решен.

Източник: Wrestling News World

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.