Monday Night RAW 11.07.2016

410

Здравейте,ето и обзор на таз седмичната Първична Сила.
-Епизодът започна с Bаttle Royal,а докато Аполо Крюз излизаше на ринга Миз обясни,че победителят ще бъде Претендент Номер 1 за Интерконтиненталната титла.Дарен Йънг остана последен на ринга, след като преди това звездите The Vaudevillains,The Ascension,Curtis Axel,R-truth,Bo Dallas,Братята USO,Jack Swagger,Dudley Boyz,Alberto Del Rio,Dolph Ziggler,Apollo Crews и Baron Corbin бяха елиминирани.
-В следващия мач Шеймъс победи Зак Райдър с мощен Ритник Помпа. Русев излезе на ринга и започна да се бие със Зак Райдър.Българинът заключи Зак с The Accolade и започна да вика ,,I accept your challenge“ докато американецът крещи от болка.Българинът прие предизвикателството на Райдър за мач за титлата на САЩ.
-В следващият мач Breezango-отборът на Тайлър Брийз и Фанданго спечели срещу отборът на въздушните бойци Lucha Dragons.
-След победата на Breezango на ринга излезе звездта Сет Ролинс и започна да говори за The Rollins Report-интервю с бившият шампион Роман Рейнс.На ринга излезе и настоящият такъв- WWE World Heavyweight Champions Дийн Амброуз.След разгорещен разговор Сет предложи на Дийн да се бият за титлата.Дийн прие.След което Сет каза,че мачът ще е другата седмица и излезе от ринга.
-По-късно Оуенс накара съдиите да изгонят Сами Зейн от залата,тъй като се е чувствал застрашен от неговото присъствие.След като Зейн беше изгонен Оуенс премери сили със Сезаро.Мачът беше пълен с обрати и доста зрелищен бой.Сезаро дори взе шапката на JBL,но уви KO победи в тази среща.След победата на Оуенс,Сами го нападна,като изкочи от публиката,след което Сезаро завътя Кевин.
-В следващия мач Хийт Слейтър излезе на ринга срещу Тайтъс О’Нийл.Измамите на Social OutCast и номерата на Хийт не помогнаха и Тайтъс спечели мача.
-Последва кратък филм,бой между Семейството на Брей Уаят и Новият Ден в гората.Филмът е меко казано ,,ужасяващ“ …Новият ден загубиха от Семейството след доста голям боййй…
-В следващия мач Лук Галоус,Карл Андерсън и Ей Джей Стайл премериха сили с Енцо Аморе и Големия Кас.По средата на мача Енцо изпадна в голяма беда-остана сам на ринга,повален и обграден от Клубът.Тогава се чу не коя да е песен,ами The Time is Now…Залата избухна от викове,а Клубът силно притеснен гледа тичащият Джон СИНА.
На ринга става голямо меле.Сина срещу Ей Джей,Кас срещу Лук и Енцо срещу Карл…Сина,Енцо и Кас побеждават Клуба.
-Дана Броук и Шарлот излизат на ринга…Дана загуби от The Legit BOSS Саша Бенкс.Шарлот поздрави Саша.
-След победата на THE BOSS на ринга излизат Шейн и Стефъни Макмеън и техният баща-Мистър Макмеън.В края на разговора Мистър Мак обявява Шейн за лице на SmackDown! Live,a сестра му Стефани за лице на RAW…
И с това приключва епизодър на Monday Night RAW.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.