Монтел Вонтевиъс Портър

555

Монтел Вонтевиъс Портър

Антонио Банкс (роден на 23 октомври 1973) е Американски професионален кечист. В момента той работи за Световната Федерация по Кеч, под името Монтел Вонтевиъс Портър.

Кариера


Ранна кариера

Free Instagram Followers

Банкс навлиза в професионалния кеч, след като излежава 9 години в затвора. Присъдата му е била за 18 години, заради грабеж. Все пак тя е намалена. Като кечист, той става независим агент, като работи за множество федерации, като Coastal Championship Wrestling и Xtreme Wrestling Alliance. Печели титлата в тежка категория и в двете федерации. Банкс се е бил и в ROH, както и в ранните дни на TNA.

Световната Федерация по Кеч

През 2005, Банкс подписва със WWE. От там той е преместен във тренировична им център LLC. Там за пръв път дебютира персоната Монтел Вонтевиъс Портър – арогантен атлет, уважаващ само себе си.

Разбиване!

Портър прави първото си появяване по телевизията на 4 август 2006, издание на Разбиване. Представен е като свободен агент.

Сценарият го представя като човек, който навсякъде ходи с охрана и се съветва за всичко със агента си.

Публиката няма търпение да види арогантния младеж на ринга. За пръв път това се случва на Без Милост, 2006та.

МВП излиза през надуваем тунел с пиротехника. Той побеждава незнайният Марти Гарнър, за който цветният коментатор Джей Би Ел казва "Този Гарнър е толкова кльощав, че когато се къпе, подскача около душа, за да се напръска от капките". На публиката е забавно от изпълненията на МВП, по време на мача, и го започва да се шегува, като му лепва прякора "Power Ranger.

На следващата седмица, МВП заявява че иска по-сериозни противници. Пред него излиза Голямата Червена Машина. МВП почти не напълва гащетата. Така Банкс попада в серия от мачове срещу Кейн, който той печели, макар и нечестно.

МВП прави своя дебют на турнира Кеч Мания, на 1ви април 2007ма. Участва в мач срещу тогавашния шампион на щатите – Крис Беноа. Портър прилага добра стратегия срещу шампиона. Все пак Беноа излиза от мача като победител.

Финални и Коренни Хватки


[+] Финални Хватки

[-] Malicious Intent

[-] Overdrive

[-] T.T.B

[+] Стандартни Хватки

[-] Live From The 305

[-] Most Valuable Moonsault

[-] Player’s Boot

Титли и отличия


[+]Coastal Championship Wrestling

[-] CCW Heavyweight Championship

[+] Future of Wrestling

[-] FOW Tag Team Championship – с Punisher

[+]Xtreme Wrestling Alliance

[-] XWA Heavyweight Championship

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.