петък, януари 22, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч MSG потвърждава нова дата за връщане на WWE, New Mandy Rose –...

MSG потвърждава нова дата за връщане на WWE, New Mandy Rose – Dolph Ziggler Photos, WWE NXT TV сегменти

69

Снощният епизод на WWE NXT включваше предварително записани сегменти на Джони Гаргано срещу Томазо Чиампа, шампионката на NXT за жени Рея Рипли, за да промотира своята WrestleMania 36 феод с Шарлот Флер и Фин Балор, за да промотира враждата си с NXT UK Champion WALTER.

Дейв Мелцер отбеляза по радио Wrestling Observer, че новите интервюта с Чиампа и Гаргано са заснети във вторник. Кратките сегменти с домакини Triple H и Том Филипс очевидно бяха заснети в сряда. Отгоре са кадри от снощните сегменти с Рипли, а отдолу са кадри от сегментите с Циампа и Гаргано.

– Madison Square Garden в Ню Йорк издаде следния сигнал, за да потвърди, че събитието на живо в WWE, насрочено за тази неделя, 22 март, е преназначено за събота, 27 юни. Промяната е направена поради пандемията на коронавирус.

Free Instagram Followers

„Събитието на WWE на живо, насрочено за тази неделя, 22 март в Медисън Скуеър Гардън, беше отложено и разсрочено за събота, 27 юни. Всички оригинални билети ще бъдат удостоени за това събитие.“

Все още няма дума дали DX все още ще се показва за това шоу, но следете актуализациите.

– Долф Зигглер и Манди Роуз играят новата си сюжетна връзка в Twitter, както се вижда от новите снимки по-долу. Все още няма дума за това какво WWE е планирала за сюжета сега, когато нещата се промениха, но в един момент беше насрочен мач на смесен отбор за WrestleMania 36 с Rose and Heavy Machinery срещу Ziggler, Robert Roode и Sonya Deville.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.