петък, януари 15, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Най-добрият коментар на SmackDown на Triple H, Даниел Брайън иска Дрю Гулак...

Най-добрият коментар на SmackDown на Triple H, Даниел Брайън иска Дрю Гулак за тренировки (видео), склад

86

– WWE публикува това видео, в което гледа най-доброто от WWE SmackDown на Triple H в коментара на FOX от миналия петък вечер. Както бе отбелязано, Triple H нарече уникалното шоу от WWE Performance Center с Майкъл Коул. Епизодът е преместен от Арена на малкия Цезар в Детройт в Центъра за изпълнение, без тълпа, поради пандемията на коронавирус. Тази седмица WWE NXT, RAW и SmackDown също излъчват от Performance Center без тълпа, но все още няма дума дали Triple H ще се върне на обявената маса в петък.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

– Запасите от WWE се повишиха с 7,59% днес, затваряйки се при $ 32,75 на акция след отваряне в $ 31,02. Днес най-високият беше $ 35,00, а ниският – $ 29,10, което също беше нов минимум за 52 седмици.

Free Instagram Followers

– Историята между Даниел Брайън и Дрю Гулак продължи днес в Twitter, след като Брайън протегна ръка и попита Гулак дали има самостоятелни тренировки по борба.

„Здравей @DrewGulak, всяка сола борба с борба, която искаш да направя? #GetBetterEveryDay“, туитва Брайън.

Гулак отговори и помоли Брайън да опита разходка с патици.

„Знам само нещо. Нека опитаме Duck Walk. Сигурен съм, че сте запознат с техниката, но ето едно бързо видео за справка: https://youtu.be/pYjqpJN8lTY“, отвърна Гулак.

Брайън отговори с видео от задния си двор и използва хештега „#BryanAndGulakConnection“.

„Duck walk? !! Как е техниката @DrewGulak? #GetBetterEveryDay #BryanAndGulakConnection #CoachGulak #SoloDrills“, отвърна Брайън, привързвайки видеото на Duck Walk, което той качи.

Gulak отговори: „Не е лошо, @WWEDanielBryan! Има една голяма промяна, която трябва да направя и бих искал да видя да опитате отново, затова направих кратко видео, в което подробно как да #DuckWalkLikeYouMeanIt! И моля: #PracticeHowYouPlay !!! #SoloDrills #GetBetterEveryDay #StudentBryan “

Гулак също коригира хештега на Брайън и постави първо собственото си име. „… BTW, това е #GulakAndBryanConnection“, написа той.

Браян обеща, че ще стане по-добре утре и попита Гюлак да носи екипировката си у дома.

„Ще се справя по-добре утре, обещавам! И под #PracticeHowYouPlay искаш да кажеш, че носиш моята екипировка, вкъщи, такава каквато си? Неконвенционален … но съм готов да променя методите си на обучение“, написа Брайън назад.

Гулак отговори отново и даде да се разбере, че е сериозно относно хештега „#PracticeHowYouPlay“.

Той написа: „#PRACTICEHOWYOUPLAY!“

Това беше краят на днешния урок и обмена в Twitter. Враждата Брайън срещу Гулак наскоро видя Брайън да спечели победа в сингъл при изплащане на WWE Elimination Chamber . По-късно обаче Браян призна за SmackDown, че може да научи няколко неща от Гулак и поиска указатели. SmackDown на FOX също видя екип на Брайън и Гулак да се бори срещу Междуконтиненталния шампион на WWE Сами Зайн, Чезаро и Шинсуке Накамура, след като Брайън побеждава Цезаро в единични екшъни.

Следете за следващото в програмата Брайън – Гулак. Можете да видите днешната пълна размяна по-долу, която беше покрита от уебсайта на WWE:

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.