неделя, януари 24, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Най-добрият мач на WrestleMania Получаване на настройка ?, Неподреден видеоклип на MVP...

Най-добрият мач на WrestleMania Получаване на настройка ?, Неподреден видеоклип на MVP от WWE RAW, Пейдж на връщане

85

– По-горе са кадри по време на комерсиалната почивка от снощния RAW след атаката на Edge срещу MVP. Edge извади разочарованията си от MVP, като достави RKO на стоманен стол, както и чифт conchiartos.

– Както беше съобщено по-рано, AJ Styles предизвика предизвикателството на Undertaker на мач на WrestleMania 36. Двете звезди ще подпишат официалния си договор за мача този понеделник по RAW. По време на промоцията си в RAW, Стайлс заяви, че в кариерата на Undertaker „буквално ще сложи пирон в ковчега“, което доведе до спекулации, че двубоят ще бъде Casket Match.

– Пейдж ще се връща в SmackDown този петък вечер на FOX. WWE обяви, че ще участва в шоуто, за да се „изправи срещу Байли“. WWE.com публикува следното за външния си вид:

Free Instagram Followers

Байли споделя много мнения като самопровъзгласен модел за женския отдел. След като скорошната съпротива на Лейси Еванс и Наоми се оказа неуспешна, Пейдж вече ще се опита да определи направо шампионката на жените SmackDown.

Последният опит на звездата от WWE Backstage да упражни влиянието си завърши с The Kabuki Warriors прекъсна връзки с техния мениджър със съобщението, доставено чрез атака със зелена мъгла.

Дали бившата шампионка за жени ще има по-голям успех, довеждайки влиянието си към SmackDown, или шантавият Байли просто ще се надсмива по съвет на Пейдж?

Пейдж отговори на съобщението, чуруликайки: „Предполагам, че ще се върна на работа в петък. Ще се видим скоро @itsBayleyWWE #SmackDown @WWEonFOX @WWE“

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.