събота, януари 16, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Наоми казва, че тя се съюзява с Бианка Белар към WWE

Наоми казва, че тя се съюзява с Бианка Белар към WWE

74

С документалния филм FCW, който наскоро беше пуснат в мрежата на WWE, Наоми отдели момент, за да поговори колко влиятелна е тази промоция за нея, още повече, че това беше първата компания, за която работи в борбата и тя също беше мястото, където тя стана първи в историята шампион на FCW Divas. Освен това тя обсъди и някои от суперзвездите, с които е работила, което я вдъхновява да бъде спортистката, която сега е в основния списък.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

„Това е лудост! Ние не се опитваме да се ровим в или да говорим за FCW толкова много. Ето защо съм много развълнувана от този документален филм“, възкликна Наоми по време на интервюто си за Chasing Glory . „FCW, беше невероятно време. Талантът, който се появи от FCW, все още тук се люлее и търкаля. Толкова съм благодарен, че влязох по това време. Радвах се, че трябва да работя с Дъсти Родос, Норман Смайли и д-р Том Причард. Аз и А. Дж. Лий, ние го задържахме в FCW. Научих толкова много от нея. Честно казано, по онова време имаше само шепа от нас, което е лудо, когато гледате сега бяхме само 8-10, това беше. Всички ние бяхме толкова зелени – не от други борбени фонове [AJ и I]. AJ и аз наистина бяхме единствените, които знаеха какво се случва. Тя много ми помогна и ме научи толкова много. “

Free Instagram Followers

Освен че говори за женското разделение във FCW, Наоми припомня, че е имало моменти, че да бъдеш борец за жени е трудно, особено с това как им е казано да не се бият като мъжете.

„С това, че беше преди 10 години, чувствам, че тогава бизнесът е бил различен“, отбеляза Наоми. „Променяше се, особено с това, което жените се очакваше да правят е различно. Все още бяхме в онази епоха на Дива.

„Спомням си как са ни седнали и ни казват, като:„ Не искаме вие да се борите като мъжете. Искаме вие, момчета да се борите и да се борите като момичета “. Спомням си, че всички бяхме като: „О, по дяволите, не.“ Те бяха като „Не искаме да виждаме жените да се бият по лицата на другите. Това не е женствено и не е привлекателно. Искаме да се бориш като дами и да се държиш като момичета“.

Това беше противоречиво, защото те се нахвърлиха върху нас, че имаме тези мачове за боклук, но в същото време няма да ни позволиш да покажем какво всъщност можем да правим и какво всъщност искаме да правим. Но е невероятно да видиш как това се промени през годините и да бъдеш част от това. Радвам се, че трябва да го преживея и да го видя. “

Сега, когато женската революция набра повече, Наоми спомена как е нетърпелива да започне работа с повече жени Superstars, включително и тези от NXT.

„[Възможно е да работя с Бианка Белар]. По дяволите! Вече се опитах да ги вкарам в ухото, но ще видим“, заяви Наоми. „Независимо дали са заедно или един срещу друг, мисля, че е много характерно, би било чудесно“.

Лилиан Гарсия спомена, че може да види Наоми и Белар да формират екип от екипи и да се насочи към женското отборно първенство на WWE за жени. Наоми се съгласи и отбеляза как би искала да направи това не само, за да помогне на героите им да блестят, но и да създадат история.

– Това е истинска мечта – каза Наоми с веселие. „Току-що получихме заглавия на етикетите, но всичко сме за първи. Би било исторически, ако разполагахме с първия официален дамски екип с етикети за афро-американски … Това наистина не се е случило. Бих искал да бъда част от това и направете история. Това може да не се случи сега, може да са години по-надолу, но би било толкова допинг. Дори и да беше за един ден. Това е толкова специален момент да имаме такова разнообразие точно сега в това разделение. Обичам го, красиво е. “

Пълното интервю на Наоми можете да видите тук. Ако използвате някой от цитатите в тази статия, моля, кредитирайте Chasing Glory-Lilian Garcia с ah / t на Wrestling Inc. за транскрипцията.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.