вторник, януари 19, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Naomi обсъжда отнемане на време от WWE, като WWE подкрепя

Naomi обсъжда отнемане на време от WWE, като WWE подкрепя

79

След трудностите, с които се сблъсква през изминалата година, Наоми се отвори за времето си далеч от WWE. Между загубата на член на семейството, физическите й здрави уплаши и съпруга й, арестуването на Джими Усо, тя смяташе, че е най-добре да отдели малко време, за да се съсредоточи както върху психическото, така и върху физическото си здраве. Тя добави, че това е първият път в 10-годишната й кариера с компанията, че тя някога е поискала личен отпуск.

„Просто се чувствах наистина изтощена и наистина изморена. Не знаех какво се случва“, отбеляза Наоми на „ Chasing Glory“ . „Правих всичко правилно; хранех се правилно, тренирах, например, убивах се във фитнеса и правех всички онези неща. Но тогава забелязах, че нямам никаква енергия. Като че ли, щях да отпадна. .. Отидох при лекаря и установих, че съм силно анемичен. Не знаех това. Напълно ми липсваше витамин D. Имах язва на стомаха. Бях като Woah, не съм се грижил за себе си толкова, колкото си мислех.

„Тогава братовчед ми почина, докато раждах. Тя имаше седем деца. Беше ми като сестра. Бяхме една и съща възраст. Израснахме заедно. Прекарахме целия си живот заедно. Тя беше невероятна майка. Тя беше най-красивият човек. Бяхме супер развълнувани и щастливи (тя имаше бебе). Бебето се прибра и оцеля, но не го направи. Тя вече не е тук. Моето семейство и аз трябваше да се съберем и да разберем какво беше най-доброто за децата. Нашето семейство отглежда бебетата си, така че просто не можех да се върна на работа. Не можех да работя. Трябваше да скърбя и трябваше да скърбя.

Free Instagram Followers

„Освен това, съпругът ми се занимаваше със собствените си проблеми. В брака това не са той и аз. Ако се обърка и се бори, аз съм. Ако той не е добър, аз не съм добър. “

Когато Наоми поискала почивка, тя заяви, че висшите хора разбират много добре и дори излязоха от пътя си, за да осигурят ресурси за нея.

„[Те] бяха 100-процентово подкрепящи“, каза Наоми. „Нямаше никакви въпроси за това. За това съм и благодарен – че компанията ни подкрепя чрез всичко. Те бяха като“ Имате ли нужда от това? Имаме този търговски обект за вас. Имате ли нужда от това? Искате ли това? “ това? Знаеш ли, ние сме тук за теб. „“

Докато тя си правеше почивката, Наоми спомена, че бракът й сега е по-силен от всякога, тъй като двамата с Джими си помагат един на друг да растат и да разсъждават върху промените, които искат да направят, когато се върнат обратно в WWE.

„[На техния отпуск], това му помогна, помогна ми и ни помогна“, сподели Наоми. „Просто беше необходимо … Много сме добри. Мисля, че всичко, през което преминахме, беше предизвикателство и тест, но това ни направи по-силни и по-добри.“

Можете да видите пълното интервю на Наоми по-горе. Ако използвате някой от цитатите в тази статия, моля, кредитирайте Chasing Glory-Lilian Garcia с ah / t на Wrestling Inc. за транскрипцията.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.