събота, януари 16, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Наоми за защо се бори в Супер шоуто на WWE в Саудитска...

Наоми за защо се бори в Супер шоуто на WWE в Саудитска Арабия, въпреки че има резерви за това

71

Миналия месец и Naomi, и WWE SmackDown Champion, Bayley, направиха заглавия, когато пътуваха до Super ShowDown и се състезаваха за титлата. Въпреки че мачът се оказа успешен, Наоми припомня, че полетът за Саудитска Арабия беше ужасяващ.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

„Почти не кацнахме, защото избухнахме в ужасна пясъчна буря“, информира Наоми Лилиан Гарсия за “ Chasing Glory“ . „Казаха, че това е най-лошото, което някога са имали за три години.“

Free Instagram Followers

Наоми добави, че причината, поради която е решила да оплете косата си за мача, не е, защото тя е била казана от саудитските служители, или поради културните им изисквания, а защото не е искала да се притеснява да оправи косата си, за да може вместо това да се съсредоточи върху предстоящия си мач.

„И така, когато кацнах, бях на главата и имаше пясък в косата“, каза Наоми. „Бях толкова заета и не исках да се притеснявам за косата си. И така, когато кацнахме и влязохме в хотела, аз си казах:„ Не, аз съм на път да заплете това “.

Преди да замине за Саудитска Арабия, Наоми се съмняваше дали да го направи или не. Тя каза, че един много специален WWE Superstar я успокоява, че преминаването в чужбина ще бъде голям акцент в нейната кариера.

„Наистина бях щастлива, че трябваше да говоря с Наталия, за да отида, защото имах собствени възприятия и резерви за отиване, като лични причини“, заяви Наоми. „Като например, коя съм аз като жена и човек, особено с това, за което се застъпвам и в което вярвам – имах някои резерви по въпроса. Разговарях с Нати и след като чух за нейния опит, разбрах, че отивам си е начин по-голямо въздействие от мен, че не отивам … Знаех, че трябва да отида, и съм толкова щастлив, че отидох. “

Пример за нещо, което отвори възприятието на Наоми по време на пътуването й до там, беше как феновете реагираха на нея.

„Колко много означаваше на жените там, да ни видят там“, отговори Наоми. „Дори мъжете да приемат и да бъдат толкова полезни и подкрепящи. И децата, виждайки ги да плачат, и жените плачат, просто виждат как всички са толкова свързани. Дори преди да започнат мачовете, те скандираха за нас и с техните знаци. Мисля си: „Как изобщо да знаят кой съм?“ Но те го правят и това е истинско. Той е много по-голям от просто мач по борба. “

Преди обявяването на мача им, Наоми информира Гарсия, че мачът й с Бейли в Super ShowDown е първият път, когато някога са стъпвали на ринга помежду си. Гарсия се изненада, като чу това.

„Никога не съм работил мач с Бейли [дотогава], така че това беше страшно“, обяви Наоми. „Освен, че я изхвърлих в Royal Rumble, Bayley и аз никога не сме пипали. Молех се, че химията ще бъде там и че ще имаме добър мач. Това беше голям момент. не искам да го „оправя“.

Наоми засегна факта, че се е наслаждавала на враждата си с Бейли от късно, както и как всяка жена от Четиримата конници е светила колективно като група и поотделно. Тя намира всеки от тях за „наркоман“.

„Байли за мен е един от най-добрите борци“, направи комплимент Наоми. „Да можеш да се изправиш срещу нея досега беше чудесно преживяване. Мисля, че всичките Четири конни жени са само допинг. Тези момичета могат да отидат. Никога не съм стигал да работя с никое от тях в законна сюжетна линия. Аз бих искал да копаем по-дълбоко в нещо, като някакъв ъгъл, за да видим какво можем да изведем един от друг. “

Говорейки за една от четирите конни жени, Саша Банкс, който също се отпусна от WWE след WrestleMania 35 миналия април, беше в контакт с Наоми, след като двамата се оттеглиха от WWE. Наоми отбеляза, че се радва, че двамата са успели да си поемат глътка въздух и се надява, че повече борци могат да направят същото в бъдеще.

„Двамата си говорихме и си приличахме на„ Иска ми се талантът да го направи повече “. Необходимо е „, информира Наоми. „Ние знаем как да се реабилитираме физически. Знаеш ли, когато се нараним или сме преуморени или стресирани, отнемаш време. Отстраняваме тази част. Но психически никога не говорим за нещата в реабилитацията. С година след година, след година, без почивка и без почивка, умът ви се нуждае от почивка понякога. Надявам се, че ни позволяват да го правим повече. Необходимо е. “

Пълното интервю на Наоми можете да видите тук. Ако използвате някой от цитатите в тази статия, моля, кредитирайте Chasing Glory-Lilian Garcia с ah / t на Wrestling Inc. за транскрипцията.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.