сряда, януари 27, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Неотдавнашното издание на Винс Макмахон за съдии от WWE бе разкрито

Неотдавнашното издание на Винс Макмахон за съдии от WWE бе разкрито

87

Наскоро реферът на WWE Чарлз Робинсън разговаря с бившия талант на WWE в ефира Шон Мууни за неговия подкаст "Prime Time" и разкри нов едикт, издаден на реферите от председателя на WWE Винс Макмахон, според Wrestling Observer.

Робинсън разкри, че Винс е казал на реферите на WWE, че ако борците не обръщат внимание на броя на 10, докато са извън ринга, тогава те трябва да бъдат отчетени.

Това ново решение постановява, че Винс не се притеснява от планираното завършване на мача поради смяна, за което в миналото се намекваше, когато реферите бяха казвани да наричат мачовете като дузпи.

Free Instagram Followers

Робинсън отбеляза, че едно от нещата, които съдиите често трябва да правят, е да задържи броя си след 8, защото осъзнават, че борците няма да го върнат на ринга с 10. След това са принудени да отложат броя, за да може борецът да го направи обратно, което понякога е очевидно за зрителя у дома и на арената.

Това не беше потвърдено, но изглежда, че управляващите може да са от миналото лято или поне вдъхновени от този инцидент, тъй като дебютът на WWE 205 на Shorty G на живо срещу Джак Галахер завърши с броене с G, който спечели победата , което сякаш обърква всички участващи. По-късно беше съобщено, че отброяването не е планираният финал и че реферът го нарече стреля, тъй като Галлахер не успя да го върне обратно до 10-то число.

Източник: Бюлетин за наблюдение на борбата

Абонирайте се за The Wrestling Observer, като кликнете тук. Всеки брой има покритие и анализ на всички основни новини, плюс части от историята. Новите абонати също могат да получават безплатни класически издания.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.