вторник, януари 26, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Ники Бела отрече Последният туит правеше изстрел на Джон Цена

Ники Бела отрече Последният туит правеше изстрел на Джон Цена

68

Ники Бела и нейната сестра близначка Бри ще бъдат вкарани в Залата на славата на WWE, която се провежда на 2 април в Амали Арена в Тампа, Флорида, три нощи преди WrestleMania 36.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

Ники и Джон Сина се срещат за шест години и бяха определени да се оженят през 2018 г. след 16-кратния световен шампион, предложен за „Дива на годината 2015“ на WrestleMania 33. Сватбата им бе прекратена малко преди да се състои.

Free Instagram Followers

Наскоро Бела направи изявление в Twitter, че много фенове мислеха, че това е препратка към бившия й.

„Понякога нещастието ти е нечие щастие. Понякога влизаме в живота на някого. 2 ги научаваме на нещо или как живеят 2, или някой идва в нашия да прави същото. Усмихнете се, знаейки, че им показа как животът наистина има предвид 2 да бъдат изживени. , по доброта, като пускам правила “, туитира Бела.

Бела настоява, че този пост няма нищо общо със Сина, тъй като тя повтори, че между тях няма лоша кръв и двамата са продължили напред.

„Мразя винаги да говоря за това, но това ме притесняваше и наистина искам да изясня нещо“, заяви Бела в Bellas Podcast (ч / т към Yahoo за транскрипцията). „Бившият ми годеник не е единственият мъж, когото съм обичала на този свят. Бях влюбена три пъти преди него. Той беше четвъртият човек, когото обичах, и аз обичах след него и все още обичам.“

„Всеки път, когато искам да публикувам цитат или искам да споделя думи за мъдрост, всички винаги мислят, че говоря за него. Не винаги говоря за бившия си годеник и честно казано, момчета, нямам причина да хвърлете сянка върху него. Не мога да ви кажа достатъчно момчета. Не съм такъв тип хора. Иска ми се хората да знаят това. Животът ми не се върти около бившия ми годеник. “

Наскоро бъдещата зала на известните се сгоди за бившия си танц с партньора на „Звездите“ Артем Чигвинцев и очакват първото си дете заедно.

Междувременно, Сина се среща с Шай Шариацаде, когото срещна, докато снима в Канада „ Игра с огън“ .

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.