четвъртък, януари 28, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Nikki Bella показва Baby Bump в своя пръстен Gear (снимки), най-голямата WWE...

Nikki Bella показва Baby Bump в своя пръстен Gear (снимки), най-голямата WWE SuperCard актуализация, RAW Топ 10

84

– По-горе са топ 10 моменти от тази седмица WWE RAW в USA Network, вторият епизод в ефира на WWE Performance Center. Можете да кликнете тук, за да прочетете доклада за зрителската оценка и оценките за епизода от тази седмица.

– Най-голямата актуализация на WWE Supercard за годината ще излезе на живо в сряда. Екипи с етикети, включително Heavy Machinery и RAW Tag Team Champions Уличните печалби ще бъдат добавени към популярната по това време мобилна игра WWE. Актуализацията ще включва и нов ред WrestleMania 36 с повече от 70 карти.

WWE туитира следните закачки за актуализацията:

Free Instagram Followers

– 2020 Зала на феновете на WWE The Bella Twins публикуваха нови снимки в Instagram на бебетата си, които се сражават тази седмица, както се вижда по-долу. Бри Бела се регистрира на 22 седмици, а Ники Бела – на 20 седмици. Ники отбеляза днес, че е заснела някои „забавни неща“ и изглежда, че е заснета в своя екипировка. Тя също се пошегува с това, че се включи в церемонията за въвеждане в Европа на WWE Hall of Fame. Носят се слухове, че церемонията вече ще се проведе по време на WWE SummerSlam Weekend през август.

Ники написа в Instagram, „Каква зала на славата щеше да изглежда като хаха, но никога не съм мислила, че ще видите това! Най-малкото не съм харесала да снимам забавни неща днес и просто обичам, че всичко, което мога да намеря в чекмеджето си на чорапогащник е контролни върхове с шортите … о, как животът вече се е променил! # 20weeks #fearlessbaby “

Можете да видите новите снимки от Бри и Ники по-долу:

Вижте тази публикация в Instagram

Залата на славата щеше да изглежда като хаха, но никога не съм мислила, че ще видите това! Поне аз не хахах да снимам забавни неща днес и просто обичам, че всичко, което мога да намеря в моето чекмедже за чорапогащник, са контролни върхове с шортите … о, как животът вече се е променил! 😋😜❤️ # 20 седмици #fearlessbaby

Публикация, споделена от Ники Бела (@thenikkibella) на 24 март 2020 г. в 15:16 ч. PDT

[wpcc-script async src=“https://www.instagram.com/embed.js“]

Вижте тази публикация в Instagram

🤰🏻 # 22weekspregnant

Публикация, споделена от Brie Bella (@thebriebella) на 23 март 2020 г. в 11:20 ч. PDT

[wpcc-script async src=“https://www.instagram.com/embed.js“]

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.