понеделник, януари 25, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Нов епизод на караоке на Carpool с най-добрите WWE суперзвезди, достъпни за...

Нов епизод на караоке на Carpool с най-добрите WWE суперзвезди, достъпни за гледане безплатно

70

Последният епизод от серията Carpool Karaoke на AppleTV вече е на живо с водещи WWE Superstars. По-горе е трейлърът за епизода.

2020 WWE Зала на знаменитостите Bella Twins, Даниел Брайън, шампионката на RAW за жени Беки Линч, Сет Ролинс, Роман Рейнс, Ронда Руси, Шейна Базлер, Марина Шафир, Джесамин Дюк, Мерис и Миз са представени в различни сегменти в този нов епизод , По-долу е официалният синопсис:

"WWE и Carpool Karaoke: Сериите са влезли на ринга преди, и те са отново за реванш. Возете заедно с The Bella Twins, Daniel Bryan, Seth Rollins, Becky Lynch, Roman Reigns, Ronda Rousey, Shayna Baszler, Jessamyn Duke , Marina Shafir, Maryse & The Miz, докато те доминират на Carpool Lane по начина, по който само WWE Superstars могат! "

Free Instagram Followers

21-минутният епизод, 8-ми от сезон 3, е с оценка TV-14 и се предлага в 4K. Приложението AppleTV описва епизода като: „Нова партида борба суперзвезди се набиват в нашето музикално возене за съкрушен празник на еднократни чудеса и гуги игри“.

WWE Superstars по-рано се появи на Carpool Karaoke за 5-и епизод на сезон 2, на този линк. Интересно е да се отбележи, че епизодът от сезон 2 беше класиран на TV-PG, а не на TV-14 като този нов епизод. Този 18-минутен епизод беше пуснат през ноември 2018 г. с Lynch, Flair, Triple H, Stephanie McMahon, Charlotte Flair, Braun Strowman, Alexa Bliss, The New Day, Natalya, Nia Jax и Naomi.

Чисто новият епизод на Carpool Karaoke с WWE Superstars може да се гледа в приложението AppleTV безплатно чрез тази връзка.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.