Нови титли и претендент №1 за WWE World Heavyweight Championship

809

Здравейте,ето го и обзорът на SD! Live.

Шоуто започна с разговор в съблекалнията между звездите,прераснал в малък бой между новият фейс на SD Ей Джей и Долф Зиглър.

Шейн излезе на ринга , заедно с Даниел Браян и обявиха 2 нови титли . Точно така-2 Нови титли . Едната титла е за синята женска дивизия и за нея ще има KickOff ( Six-Pack Challenge at Backlash on Sept. 11. Team Blue’s new Tag Team Champions) . Другата титла е Tag Team . За нея ще има Tag Team Tournament . Хийт Слейтър също се появи и поиска контракт . Даниел му каза , че може да го включи в надпреварата за титлата на Дивите , но Хийт заяви , че не е жена и иска да се бори за Таг Тийм титлите . Ей Джей излезе и изгони Хийт но получи удар в гръб от Долф . Всички звезди на ринга почнаха да ги разтървават .

Free Instagram Followers

title 1

-И първият мач е между Беки Линч и Алекса Блис . Беки е победител . Тя е първата класирала се за новата титла . becky

-Следващият мач е между The Ascension и Uso . Победители са братята Усо .

uso

-На ринга излиза Ей Джей , който си сложи armbar-a на Джон Сина с надпис ,, Never Give Up“ . Новият Фейс на SD се хвали , че е победил Сина на Лятно Тръшване . На сцената излезе и Долф , след което излезе и Даниел Браян и им даде мач . Ако Ей Джей победи  ще получи мач срещу Дийн за титлата на турнира Backlash 2016 . Aко Долф победи , мачът за титлата ще е тройна заплаха (Дийн , Ей Джей и Долф) .

aj

-Следващият мач-Кармела срещу Ники Бела . Кармела бе изгонена , защото контузията на врата на Ники се обади , но Кармела се върна и довъряи Бела . nikki

-На ринга излиза Ренди Ортън . Появява се и Брей Уаят . Брей му каза , че Ренди е просто мъж , който кърви , който ще умре и обяви себе си за бог . Въпреки 10-те си шева Ренди го предизвика , след което светлините загаснаха . 20160823_sd_ortonpromo--68bbef35c5b71b853116528c5961d226

-Следващият мач е мевду American Alpha и Breezango . Невероятен мач ! И American Alpha са победители!american

-И последният мач-Стайлс срещу Зиглър . Долф е буквално смачкан ! Ей Джей печели ! dolph

 

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.