Новини за предстоящото „раздвижване на ростърите“

578
WWE Draft

На последния епизод на Raw, Винс МакМеън обяви, че през идната седмица ще се състои „раздвижване на ростърите“. Вече можем да потвърдим, че става въпрос за променен формат на традиционния „WWE draft“, в който Raw и SmackDown си разменят звезди. МакМеън разясни единствено, че Кърт Енгъл и Даниъл Браян, главни мениджъри съответно на Raw и SmackDown, ще могат „да преговарят, да сключват сделки и да правят ходове от всякакъв тип“.

Възможно е „раздвижването на ростърите“ да протече в рамките не само на Raw, но и на епизода на SmackDown на следващия ден. Това би подпомогнало прехвърлянето на част от публиката на Raw към другия бранд. Въпреки подхвърляните идеи зад кулисите обаче схемата на драфта не е финализирана. Същото важи и за имената, които се очаква да сменят бранда си през следващите няколко дена.

Въпреки че този тип планове подлежи на промяна до минути преди да стигне до екрана, сегашните планове са:

Free Instagram Followers

От SmackDown към Raw – Ей Джей Стайлс, Брей Уайът, Миз, Дийн Амброуз, Братята Усо, Алекса Блис, Кармела, Моджо Роули
От Raw към SmackDown – Кевин Оуенс, Сет Ролинс, Карл Андерсън и Люк Галоус, Шарлът, Сами Зейн, Брон Строуман и Новият ден

Носят се слухове, че Винс МакМеън също така обмисля да раздели Новия ден, пращайки Кофи Кингстън и Екзевиър Удс в SmackDown и оставяйки Биг И в Raw.

Припомняме, че ежегодният „драфт“ не опира до краткосрочни планове, а до голяма степен решава посоката на сюжетите през идната година.

Източник: Wrestling News World

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.