четвъртък, януари 28, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Новини за задкулисието, ако WWE се свърза с CM Punk за WrestleMania

Новини за задкулисието, ако WWE се свърза с CM Punk за WrestleMania

149

Няма истина за слухове, които вървят по WWE, свързвайки се с CM Punk за връщане в WrestleMania 36.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

Има слухове, които казват, че WWE е имала планове да направи Пънк срещу Сет Ролинс на WrestleMania 36, но това не е вярно, според PWInsider. Има никаква комуникация между служителите на WWE и Пънк по отношение на мач или изява в WrestleMania под каквато и да е форма. WWE никога не е предлагал предложение на Пънк и слуховете за разговори така и не са се водили.

Free Instagram Followers

Не е имало вътрешни разговори за използването на Пънк в WWE, дори след дебюта му като анализатор в програмата на WWE Backstage на FS1 по-рано тази година. WWE дори не е промотирал изявите на Пънк в шоуто на FOX Sports и той не е подписан в компанията, тъй като е подписан във FOX.

Както отбелязахме по-рано през седмицата, Пънк отговори на съобщението на WrestleMania 36 за събитието, излъчващо се от WWE Performance Center и в тези отговори, посочи, че Суперзвездата от WWE го изпраща за потенциален мач в WrestleMania. Появиха се спекулации, че Пънк се позовава на Ролинс, който настоява за мача публично през последните няколко месеца.

Няма потвърждение, че Пънк има предвид Ролинс, който е този, който се е свързал с него, но туитовете на Пънк може да са там, където тръгват слуховете. За тези, които са го пропуснали, Пунк туитира малко след като WWE направи обявяването на WrestleMania 36 и заяви, че провеждането на шоуто на празно място е един от начините да се гарантира без бум за Roman Reigns и да не се гарантира феновете на скандали за Punk.

„Е, това е един от начините да се уверим, че Роман най-накрая няма да бъде освиркан и никой не скандира за meeeeeeee“, туитва Пунк.

След коментари за WWE Hall of Famer Edge, друг фен отговори на Пънк и го попита: „Това молиш ли за връщане? Както и на Backstage? Изглежда, че реакцията на тълпата не е твой елемент.“

Тогава Пънк отговори на този фен и като че ли показва, че WWE или някой Superstar наскоро се свърза с него за възможно връщане на пръстена в WrestleMania 36.

„Аз не съм този, който изпраща съобщения за мач с мен при мания. [Очите емоджи]“, пише Пънк.

Можете да видите свързаните туитове от Пънк по-долу, но както бе отбелязано, няма истина в слуховете за Пънк евентуално борба на WrestleMania 36 или WWE да се свърже с него за връщане.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.