неделя, януари 17, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Новини за задкулисието на оригиналния WrestleMania 36 плана за влизане на Беки...

Новини за задкулисието на оригиналния WrestleMania 36 плана за влизане на Беки Линч

65

Тази седмица WWE RAW от WWE Performance Center видя, че шампионката на RAW за жени Беки Линч пристига в сградата в своя персонализиран камион за полуремаркета, минус ремаркето.

Първоначално камионът е бил планиран да бъде използван по време на входа на Беки WrestleMania 36 , според PWInsider. Камионът също щеше да бъде представен на WrestleMania 36 Axxess.

WWE вероятно продължи напред и използва камиона на RAW тази седмица, за да се възползва от него, тъй като WrestleMania 36 беше преместена от стадион Raymond James в Performance Center поради пандемията на коронавирус.

Free Instagram Followers

Няма да има тълпа в Центъра за изпълнение на WrestleMania, ако те държат събитието на това място. Беки все още планира да защити титлата си срещу Шайна Базлер на WrestleMania.

Можете да превъртите публикацията на WWE в Instagram, видяна по-долу, за да видите няколко допълнителни снимки от персонализирания камион на The Man:

Вижте тази публикация в Instagram

#TheMan пристига на #Raw със стил! @beckylynchwwe

Публикация, споделена от WWE (@wwe) на 16 март 2020 г. в 17:57 PDT

[wpcc-script async src=“https://www.instagram.com/embed.js“]

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.