събота, януари 23, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Новини за задкулисието на Роб Gronkowski подписва с WWE

Новини за задкулисието на Роб Gronkowski подписва с WWE

66

Както бе отбелязано по-рано тази седмица на тази връзка, The Wrap съобщи, че бившият играч на NFL Роб Gronkowski е подписал с WWE. Според съобщенията, Gronk прави своя SmackDown на FOX дебют по време на епизода на 20 март от Ню Орлиънс, след което ще се появи на WrestleMania 36, за да започне сюжетна линия, която ще доведе до мач. Докладът на Wrap дойде, след като във вторник в WWE Backstage бе съобщено, че WWE е близо до финализиране на сделка с бившия патриот от Нова Англия, който се оттегли от NFL миналата година на 29 години. марка след доклада на The Wrap, но те не потвърдиха подписването.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

В актуализация, бюлетинът на Wrestling Observer съобщава, че ролята на Gronk за WrestleMania 36 все още се решава и че появата не е заключване в този момент.

Free Instagram Followers

Очаква се Gronk да се бори поне няколко мача съгласно договора си за WWE. Вероятно той ще се бори при заплащане на SummerSlam в Бостън от TD Garden, което би трябвало да му донесе добър поп, тъй като той играеше цялата си кариера в NFL с Patriots.

Ще бъде интересно да се види дали WWE работи с Gronk с добрия си приятел Mojo Rawley. Гронк, известен фен на борбата, направи дебюта си в WWE на WrestleMania 33 през 2017 г., за да помогне на Mojo да спечели 4-тата годишна битка за Андре Гигантски мемориал.

Източник: Бюлетин за наблюдение на борбата

Абонирайте се за The Wrestling Observer, като кликнете тук. Всеки брой има покритие и анализ на всички основни новини, плюс части от историята. Новите абонати също могат да получават безплатни класически издания.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.