четвъртък, януари 21, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Новини за задкулисието на Винс Макмахон Пазете WrestleMania 36 дата, слуховете за...

Новини за задкулисието на Винс Макмахон Пазете WrestleMania 36 дата, слуховете за това все още се движат

73

WWE обяви в понеделник, че WrestleMania 36 ще излъчи на 5 април от WWE Performance Center в Орландо, без тълпа. Шоуто беше изтеглено от стадион „Реймънд Джеймс“ в залива Тампа поради пандемията на коронавирус. Всички свързани събития от WrestleMania 36 седмици също бяха отменени.

Въпреки че на масата може да има няколко варианта относно WrestleMania 36, тя стигна до крайния разговор, направен от председателя на WWE Винс Макмахон. По радиото на Wrestling Observer бе съобщено, че Винс прибърза с промяната на WrestleMania, като я обяви за Performance Center, защото просто искаше да извади всичко от пътя, защото не е сигурно кога нещата наистина ще се оправят. Никой не знае кога нещата ще се върнат към нормалното си и е възможно те да не провеждат шоута в продължение на няколко месеца.

По радиото на Wrestling Observer се спекулираше, че WrestleMania може да бъде отметнат от датата на 5 април. Ако някой от списъка на WWE трябва да бъде диагностициран с коронавирус или ако огнището във Флорида се влоши, тогава е възможно WrestleMania да бъде изтеглен и реорганизиран за по-късна дата.

Free Instagram Followers

Има още един нов слух от източник в Twitter @fightoracle, който е нарушил няколко лъжички през последните няколко години, за WrestleMania, вероятно е изтеглен и от WWE Performance Center. Слухът отбелязва, че застрахователната полица на WWE казва, че те имат задължение да смекчат щетите, което в този случай ще бъде ново място за голямото събитие. Докато WWE обяви Performance Center като новото място, с намерение да удовлетвори това изискване, има усещане, че град Орландо може да закрие събитието WrestleMania Performance Center. WWE вероятно ще бъдат платени от техния застраховател в този момент, тъй като те ще покажат, че са се опитали да направят всичко възможно да преместят събитието.

Новият доклад на @fightoracle също така отбелязва, че WWE всъщност ще изглежда WrestleMania 36 в неделя, 7 юни, вероятно от Madison Square Garden в Ню Йорк. На този етап всичко е все още течно и една лятна дата за WrestleMania ще зависи от това как се съдържа огнището на COVID-19 и как местните ограничения се подобряват, наред с други фактори. В доклада се казва, че просто няма смисъл да стартирате WrestleMania от Performance Center и че съобщението за компютър може просто да бъде част от процеса на застрахователни претенции.

Новият доклад засега трябва да се приема като слух. В момента WWE предвижда WrestleMania 36, насрочен за Performance Center на 5 април, излъчващ се в мрежата на WWE и плащане за преглед в 19:00 ET. WWE не потвърди предварителното шоу на Kickoff, но беше насрочено за 17:00 ET в един момент.

В свързана бележка, все още няма дума дали пълната карта на WrestleMania 36 ще бъде поставена в центъра за ефективност, ако тръгнат по този маршрут. Съобщава се, че WWE има планирани 16 мача за WrestleMania в един момент. По радиото на Wrestling Observer бе отбелязано, че служителите на WWE смятат, че празните мачове на арена не работят, въз основа на мачовете, които видяхме по време на SmackDown в петък на FOX. Това е причината, поради която в снощния RAW от Performance Center нямаше толкова много екшън действия.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.