сряда, октомври 21, 2020
Начало WWE - Световна федерация по кеч Новини за задкулисието по WWE Предоставяне на безплатен достъп до WWE мрежата

Новини за задкулисието по WWE Предоставяне на безплатен достъп до WWE мрежата

80

Както бе отбелязано по-рано тази седмица, WWE обяви, че не-абонатите ще получат безплатен достъп до голяма част от WWE мрежата.

WWE ще предложи безплатен достъп само за кратък период от време, според PWInsider. Промоцията беше направена, за да се даде възможност на феновете да гледат и да прекарват времето, докато практикуват социално дистанциране и са отговорни по време на продължаващата пандемия на коронавирус.

За тези, които са го пропуснали, по-долу е пълното съобщение за безплатната промоция на WWE Network:

Free Instagram Followers

WWE предлага безплатен достъп до мрежата на WWE, включително всяка минала WrestleMania

От днес WWE има удоволствието да отключи огромна част от библиотеката на WWE Network и да разшири безплатния достъп до хиляди часове изключително съдържание по заявка, включително всяка WrestleMania в историята, безброй спектакли с плащане за оглед, оригинални документални филми и други, за ограничено време.

Това безпрецедентно предлагане на феновете на WWE по целия свят включва всяка епична вноска до момента на WrestleMania, плюс всяко Royal Rumble, SummerSlam и Survivor Series събитие; всеки NXT TakeOver и NXT UK TakeOver; и новаторски оригинали като цялата документация на WWE 24, „Каменна студ“, интервюто на Стив Остин „Broken Skull Sessions“, последният хит от пет епизода, WWE Ruthless Aggression и 20-епизодният му предшественик, поредицата The Night Night War.

Включени също:

* Последни епизоди на Monday Night Raw
* Последни епизоди на петък вечер SmackDown
* Всеки епизод на WWE Untold
* A Future WWE: Историята на FCW
* Много, много повече

Вече се удвоихме с историческата WrestleMania тази година, която е твърде голяма за само една нощ, стрийминг в WWE Network следващата събота, 4 април и неделя, 5 април, в 7 ET / 4 PT. ( Двунощното събитие на WrestleMania е достъпно само за абонати на WWE Network.) Сега, в началото на The Show of Shows, можете да преживеете класически мачове, да преживеете определящите моменти на спортно-развлекателните игри и да отпразнувате най-големите суперзвезди на WWE, минали и настоящ. Просто създайте своя акаунт и поток на любимото си устройство.

Започнете да гледате безплатно СЕГА на watch.wwe.com!

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.