сряда, януари 20, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Новини за задкулисието за това кога WWE ще заснеме предстоящи RAW и...

Новини за задкулисието за това кога WWE ще заснеме предстоящи RAW и SmackDown шоу програми, WrestleMania се записва

77

Продължават спекулациите за WWE, възможно излъчване на WrestleMania 36 мача на живо или записано в събота, 4 април и неделя, 5 април.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

Съществува вътрешна бележка около WWE HQ в Стамфорд за това как да се популяризира WrestleMania 36 в WWE мрежата, според POST Wrestling. Казано е да се избягват редове с етикети, като например „на живо в WWE Network“ и / или „стрийминг на живо“ и вместо това да се популяризира събитието като „Прекалено голямо за една нощ“.

Free Instagram Followers

Езикът, използван в тази бележка, не е потвърждение, че WrestleMania 36 ще бъде записан, но си струва да се отбележи, че те искат да оставят думата „на живо“ от промоционални материали. Освен това, има преглед на уебсайта на WWE за The Undertaker vs. AJ Styles, който беше променен от „streaming live“ на просто „streaming“ за популяризиране на излъчването на WrestleMania .

Както бе отбелязано в четвъртък, служителите на WWE планират „амбициозен“ график за записване, който ще ги преодолее чрез WrestleMania 36, която също беше съобщена за първи път от POST. Планът от четвъртък е да се запишат на епизодите на RAW от 23 и 30 март, епизодите на SmackDown от 27 март и 3 април, но все още няма дума за това кога точно ще бъдат проведени. Съобщава се също, че някои от WWE очакват WWE да заснеме и двете нощи на WrestleMania 36 и през следващата седмица. Това не беше потвърдено и друг източник не беше сигурен дали това ще се случи.

В актуализация на доклада за подслушване от четвъртък, POST сега съобщава, че се смята, че WWE ще записва допълнително съдържание на SmackDown в събота, а след това RAW епизодите в понеделник и вторник. F4Wonline.com добавя, че планът е бил да се записват на 27 март и 3 април епизодите на SmackDown през следващите два дни в WWE Performance Center. Тогава ще има RAW в понеделник от центъра за ефективност, а на 30 март RAW ще бъде записан във вторник, също в Performance Center. Възможно е също така WWE да излъчва по-стари кадри, за да запълни времето в предстоящите телевизионни предавания, за да намали количеството на мачовете в ринга и да сведе физиката между талантите до минимум. Наскоро WWE излъчи мача за елиминация на жени и мача на Royal Rumble на SmackDown и RAW от Performance Center, за да помогне за попълването на шоутата.

По отношение на двете нощи на WrestleMania, F4Wonline.com добавя, че шоуто вероятно ще бъде записано, но решението се пази в тайна. Много малко хора в компанията се държат в кръга относно решението на живо срещу лента за WrestleMania 36. Отбелязано бе, че борците не знаят повече от всеки друг.

Все още няма дума за това какво ще замени събитието на WWE NXT „Поглъщане: Тампа Бей“, което беше затворено, когато WWE отмени оригиналните планове за WrestleMania 36 седмици поради пандемията на коронавирус. Към четвъртък имаше надежда да направим стандартен телевизионен епизод на NXT тази следваща сряда вместо формата, който използваха тази сряда, в който бяха представени студийните кадри на Triple H и Tom Phillips, заедно с сегментите на интервюто. Въпреки това, нищо не е поставено на камък за NXT епизода в сряда в мрежата на САЩ.

В момента WrestleMania 36 е планирано да излъчи в събота, 4 април и неделя, 5 април от 19:00 ET и през двете нощи. Шоуто ще се излъчва от Центъра за изпълнение на WWE и други множество места, но все още няма дума къде ще бъдат тези места. Въпреки местоположението, няма да присъстват фенове. Бившият играч на NFL Роб Гронковски ще бъде домакин и през двете нощи. Първоначално WrestleMania трябваше да бъде излъчен на 5 април от стадион „Реймънд Джеймс“ в Тампа, но избухването на COVID-19 принуди всички събития на WrestleMania 36 седмици да бъдат затворени, включително поглъщането на NXT и церемонията за въвеждане на Залата на славата 2020 WWE. Както бе отбелязано по-рано тази седмица на тази връзка, церемонията в Залата на славата може да се проведе през SummerSlam уикенда в Бостън този август.

Можете да кликнете тук, за да прочетете последния отчет за задкулисието на картата WrestleMania 36 и възможните мачове за заглавия. Следете за допълнителни актуализации на голямото събитие.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.