петък, януари 22, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Новият филм на Рок „Червено известие“ спира производството

Новият филм на Рок „Червено известие“ спира производството

107

Дуейн „Скалата“ Джонсън обяви в Instagram, че продукцията на новия му филм Red Notice е задържана две седмици заради коронавируса.

„Ние притискаме пауза в нашата продукция на НЕФЛИКС НА ЧЕРВЕНО УВЕДОМЛЕНИЕ, действаща този понеделник за следващите две седмици“, съобщи The Rock в Instagram. „За мен е привилегия да говоря очи в очи с целия ни екипаж, за да помогна да дам малко яснота и насоки, тъй като най-важното нещо в момента е да приберем всички вкъщи в техните засегнати семейства. Трябва да защитим нашите бебета, съпрузи, близки. и възрастни хора. Ще продължим да следим и оценяваме внимателно тази ситуация, за да вземаме първо най-добрите решения за нашите семейства, а след това и за нашия бизнес.

„Ние сме издръжлива нация, която в крайна сметка винаги ще се издигне до повода да бъдем отговорни и да работим заедно, за да преодолеем каквито и да е трудности пред нас. Страната ни ще си свърши работата, както и останалият свят ще свърши своето. моля, останете здрави, бдителни, безопасни и нека се защитаваме един друг. Всички сме в това – заедно. “

Free Instagram Followers

Red Notice , според IMDb, е за агент на Интерпол, който проследява най-търсения крадец на изкуства в света. Във филма участват още Райън Рейнолдс и Гал Гадот.

По-долу можете да видите публикацията му в Instagram:

Вижте тази публикация в Instagram

Ние притискаме пауза върху нашето @netflix производство на ЧЕРВЕНО УВЕДОМЛЕНИЕ в сила този понеделник за следващите две седмици. За мен е привилегия да говоря очи в очи с целия ни екипаж, за да помогна да дам малко яснота и насоки, тъй като най-важното нещо в момента е да приберем всички вкъщи в техните засегнати семейства. Трябва да защитим нашите бебета, съпрузи, близки и възрастни хора. Ще продължим да следим и оценяваме внимателно тази ситуация, за да вземем най-добрите решения първо за нашите семейства, а след това и за нашия бизнес. Ние сме издръжлива нация, която в крайна сметка винаги ще се издигне до повода да бъдем отговорни и да работим заедно, за да преодолеем каквото и да е трудно пред нас. Страната ни ще свърши своята работа, както останалият свят ще свърши своето. Всички, моля, останете здрави, бдителни, безопасни и нека се защитаваме един друг. Всички сме заедно в това. DJ @sevenbucksprod @flynnpictureco @Netflix

Публикация, споделена от therock (@therock) на 14 март 2020 г. в 11:06 ч. PDT

[wpcc-script async src=“https://www.instagram.com/embed.js“]

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.