вторник, януари 26, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Новият WWE "Day Of" Doc разкри, Jim Cornette става абонат на WWE...

Новият WWE "Day Of" Doc разкри, Jim Cornette става абонат на WWE Network, петъкът WWE SmackDown

72

– По-горе е нова промоция за петъчния WWE SmackDown на FOX, включваща най-новата Firefly Fun House от Брей Уайат, плюс Usos vs. Новият ден за WrestleMania 36 заглавие, заснет от SmackDown Tag Team Champions John Morrison и The Miz.

WWE също така обяви Alexa Bliss vs. WWE Women Tag Team Champion Asuka за SmackDown, плюс Shinsuke Nakamura срещу Drew Gulak в мач, в който Даниел Брайън ще получи заглавия WrestleMania 36, застрелян от Междуконтиненталния шампион на WWE Sami Zayn, ако Gulak получи победата.

– WWE обяви нов документален филм „Day Of“ за мрежата на WWE. Специалният ще включва задкулисен поглед към заплащането за гледане на WWE Elimination Chamber 2020 и ще бъде премиерно при поискване този петък в 10:00 ET.

Free Instagram Followers

– Говорейки за мрежата на WWE, легендарният Джим Корнет най-накрая се е абонирал за услугата, което трябва да направи някои забавни рентове и страхотни дискусии в подкаста. Съ-домакинът на Корнет Брайън Последен разкри в Twitter, че най-накрая се регистрира в мрежата.

„Джим Корнет най-накрая се е регистрирал за мрежата! Какво бихте искали той да гледа и преглежда? Текущи неща? Страхотни съвпадения? Класическо съдържание? [Защитен имейл]“, пише Last.

Корнет не е коментирал регистрацията си в мрежата, но повторно туитва съобщението от Last. Последният също помоли феновете да чурукат какво искат да видят Cornette Watch за предстоящи ревюта на подкаста. Можете да видите този пълен туитър по-долу:

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.