NXT: TakeOver вдигна летвата за Кеч Мания много високо

426

Шинсуке Накамура и Сами Зейн дадоха заявка за „Мач на годината“

Тази нощ се проведе турнира на подготвителното шоу на WWE – NXT TakeOver: Dallas само дни преди най-голямото събитие на годината Кеч Мания 32. Качеството на мачовете на NXT: Завземане в Далас, обаче, вдигнаха много високо летвата за предстоящата WrestleMania, като силно се надяваме да не се окаже, че звездите в подготвителното шоу са по-добри от тези в истинското. Ето и резултатите:

  • Американска Алфа – Джейсън Джордън и Чад Гейбъл победиха Съживяването – Скот Доусън и Даш Уайлдър за отборните титли на NXT.
  • Остин Ариес победи Барон Корбин
  • В следващия мач публиката изпадна в истински екстаз, след като на арената на NXT дебютира една от най-ярките звезди в световния кеч Шинсуке Накамура! 36-годишният японец, обявяван два пъти за Най-харизматичен кечист на годината (2014, 2015) и носител на титлата „Мач на годината“ за 2015 г., се изправи срещу дебютиралия вече в основния ростър на WWE Сами Зейн. Двамата сътвориха истинско шоу, а мачът им без съмнение даде заявка за най-добра битка за тази годината. Кечът беше на изключително високо ниво и силно се съмняваме, че някоя от срещите на Кеч Мания ще доближи ефекта на двубоя.
  • Шоуто продължи с мач за женската титла. Асука победи Бейли, след като я приспа със захват, с което и стана новата шампионка на женската дивизия в NXT. Мачът отново бе на високо ниво.
  • В главния мач за вечерта шампионът на NXT Фин Балор победи Самоа Джо в изключителен сблъсък. Още в началото на мача Джо получи аркада на лицето и доигра мача облян в кръв.

След страхотното шоу на NXT ни остава само да се надяваме, че Кеч Мания 32 ще надмине качеството и ще ни остави без дъх!

Free Instagram Followers
Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.