събота, януари 23, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Няма мачове на живо по WWE NXT Тази седмица, Asuka похвали за...

Няма мачове на живо по WWE NXT Тази седмица, Asuka похвали за коментар RAW, WWE PC RAW Топ 10

61

– По-горе са топ 10 моменти от снощния WWE RAW в мрежата на САЩ. Тази седмица RAW беше първият по рода си епизод на червена марка, излъчван от WWE Performance Center в Орландо. Специалното шоу „3:16 ден“ с WWE Hall of Famer Steve Austin беше преместено от PPG Paints Arena в Питсбърг в Performance Center поради пандемията на коронавирус.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

– Както отбелязахме, тази седмица SmackDown на FOX и следващия понеделник RAW в мрежата на САЩ бяха потвърдени за WWE Performance Center в Орландо. Те бяха преместени от първоначалните си места поради пандемията на коронавирус. Тази седмица епизодът на WWE NXT също ще се излъчи от Performance Center поради избухването на COVID-19. Дейв Мелцер отбеляза в Twitter, че тази седмица епизодът NXT ще бъде под „модифициран формат“, докато SmackDown и RAW ще продължат да се правят така, както бяха миналата седмица.

Free Instagram Followers

Тази седмица NXT беше предвидено да включва Candice LeRae срещу Mercedes Martinez в квалификацията за мач на стълбата за поглъщане, плюс празнуване за царуване на титлата с NXT шампиона Адам Коул, но изглежда, че това няма да се случи, тъй като Meltzer добави, че няма да има мачове на живо на NXT тази седмица. Съобщава се, че ще има „студио обстановка“ с интервюта, лични профили и стари кадри.

– Рене Йънг и Биг Е бяха сред талантите и феновете на WWE, които похвалиха шампионката на WWE за женски тег Asuka за нейния коментар за снощния RAW по време на мача без заглавие между шампиона на WWE Съединените щати Андраде и победителя Рей Мистерио.

„Искам @WWEAsuka коментар всяка седмица“, написа Рене.

Big E добави: „Всеки ден празнуваме @WWEAsuka в моето домакинство. #RAW“

Продуцентът на WWE Lance Storm също извика и попита: „Има ли нещо @WWEAsuka не е страхотно?“

Асука отговори: „абсолютно никакъв!“

Докато коментарът на Asuka получи много отрицателни отзиви в социалните медии, тя също беше похвалена за появата. Можете да видите някои от свързаните туитове по-долу:

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.