Още бивши WWE имена към Impact Wrestling?

699
Крис Мордецки

Ростърът на Impact Wrestling се пренарежда в резултат от новото ръководство на Джеф Джарет. След напускането на Братята Харди, Дрю Галоуей, Майк Бенет, Мария Канелис и Джейд, бивш Световен шампион на WWE направи дебюта си преди няколко дена. Продължават да се носят слухове за други имена, които може скоро да видим в Impact Wrestling.

Едно от тях е коментаторът Джим Рос, който е в добри отношения с Джеф Джарет и е представял събития на компанията му Global Force Wrestling. По време на последните телевизионни записи на екрана се е появила реклама за предстоящо събитие с Рос в Орландо. Би могло да бъде просто споразумение за реклама, но нищо не е изключено с продължаващите промени в екипа пред и зад камера.

 

Free Instagram Followers


Вече докладвахме, че Мат Морган се готви за завръщане в Impact Wrestling, а друг знаменит кечист, който е бил зад кулисите на последните записи е Крис Мордецки, познат още като Крис Майстора. Звездата, станала известна със Захвата на Майстора, видимо се готви за дебют на ринга:

 

Getting it in at #goldsgym#orlando#bodybuilding#jacked #vascular#tan#jackedandtan#Kobe11#nzk #Wrestling#Impact#reboot#MakeImpactgreat

Публикация, споделена от Chris Masters (@chrismasters310) на

Източник: Wrestling, Inc.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.