четвъртък, януари 21, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Още едно отменяне на събитията на WWE на живо поради пандемията на...

Още едно отменяне на събитията на WWE на живо поради пандемията на коронавирус

61

Друго събитие на живо в WWE е отменено поради пандемията на коронавирус.

Представители на приходния Колизеум на ASM Global Rapides в Александрия, Луизиана обявиха тази седмица, че събитието на живо в WWE, насрочено за арената тази събота, 21 март, е затворено.

Възстановяването на средствата за шоуто е достъпно във всички точки на закупуване. Ticketmaster ще издава автоматично възстановяване на суми на феновете, закупили билетите си онлайн. Беше отбелязано, че поради големия обем безпрецедентни анулиране, може да отнеме до 30 дни за получаване на възстановяване.

Free Instagram Followers

По-долу е пълното съобщение за анулирането:

WWE събитието на живо, насрочено за тази събота, 21 март в Александрия, LA, е отменено. Възстановяването е на разположение във всички точки на закупуване.

Ако сте закупили билета си в Box Office, ние сме отворени понеделник – петък, 9:00 до 16:00. Моля, не забравяйте да донесете кредитната или дебитна карта, която сте използвали за покупката.

Ако сте закупили билета си в Ticketmaster.com, няма какво да правите. Това е постоянната политика на Ticketmaster за автоматично възстановяване на пълната цена на билета и таксите по първоначалната кредитна карта на купувача. За всички анулирани събития: Поради безпрецедентния обем отменения, моля, имайте предвид, че трябва да очаквате да получите възстановяването си веднага след 30 дни.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.