събота, януари 16, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч От понеделник, "3:16 ден" RAW се излъчва от центъра за изпълнение на...

От понеделник, "3:16 ден" RAW се излъчва от центъра за изпълнение на WWE

73

Както се спекулира по-рано, специалното издание на WWE RAW в понеделник „3:16 ден“ в мрежата на САЩ ще излъчва на живо от центъра за изпълнение на WWE в Орландо, Флорида, поради пандемията на коронавирус.

RAW беше насрочен за PPG Paints Arena в Питсбърг, Пенсилвания, но се очакваше шоуто да бъде преместено заради избухването на COVID-19. PWInsider сега съобщава, че решението е официално взето и RAW се премества в центъра за ефективност за този идващ понеделник.

Решението да се премести RAW в понеделник дойде след като WWE направи подобен ход за тази вечер SmackDown на FOX. SmackDown беше насрочен за Арена на малкия Цезар в Детройт, Мичиган, но той бе преместен в Центъра за изпълнение поради коронавируса. SmackDown излъчва без редовна тълпа на място, тъй като „само основен персонал“ ще присъства. Вероятно същото ще важи и за RAW в понеделник, но това не е потвърдено от това писане.

Free Instagram Followers

Освен специалната поява на WWE Hall of Famer Стив Остин за популяризиране на събитията от „3:16 ден“, зареденият в понеделник RAW има и подписан договор за WrestleMania 36 между AJ Styles и The Undertaker, както и изява от WWE Hall of Famer Edge.

Тъй като пандемията на коронавирус продължава в САЩ, възможно е да видим, че Performance Center и вероятно телевизионните студия на WWE се превръщат в новия временен дом за WWE NXT, RAW и SmackDown.

Трябва да се отбележи, че уебсайтът на арената и WWE уебсайтът все още имат RAW, планирани за Питсбърг в понеделник, но официална актуализация и промяна се очаква скоро. Ticketmaster също така все още продава билети за RAW в Питсбърг от този текст.

Следете актуализации за RAW в понеделник.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.