OVW

694

Охайо Валий Рестирнг (Ohio Valley Wrestling) е американска професионална рестлинг компания в Лоусвил, Кентъки. В OVW са тренирани по познатите ни кечисти, които сега са в Световната Федерация по Кеч (WWE).

Управителят на OVW Дани Дейвис и организацията беше част от екипа на Националния Рестлинг Съюз (НРС на англ. NWA) от 1998 до 2001, когато OVW стана част от WWE. Джим Корнет който беше главата на OVW, но беше уволнен, защото удари ученик. Той беше заместен с Пол Хеймън, но след това беше повикан да стане главата на ECW. Предполагаше се, че Грег Гейнг ще замести Хеймън. Гейнг щом стана глава той включи в предаването и звездите Ал Сноу и Дани Дейвийс като управляваше шоуто с тях. Гейнг по-късно беше уволнен от компанията и остави на власт Сноу и Дейвийс.

Кечистите на OVW често бяха използвани и като работници или „окуражаващи таланти“ за да помогнат на звездите на WWE да изглеждат по-добре. Също бяха и използвани и като „растения“ за шоутата на WWE. Звездите, които бяха повикани от OVW за WWE бяха накарани да играят като heel/лоши кечисти (някой от тях като Кен Кенеди, Ранди Ортън, МНМ, Крис Майстора, Роб Конуей и Духовния отряд).

Free Instagram Followers

Излъчване по телевизията

За момента, OVW бива излъчвано като едночасово шоу. Предава се във събота по телевизия WBKI-TV от 23:00 във Лоусфил. (американско време). В Европа се излъчва по WOBZ-LP в Лондон, от 21:00 часа.

Шампионати

Шампионите на OVW са общо 5. Кечистите там се борят за следните титли:

– OVW Шампион в тежка категория

– OVW Телевизионен шампион

– OVW Отборни шампиони

– OVW Шампионка при жените

В OVW има и шампионати, които вече не се играят.

– OVW Хардкор Шампион

– OVW Шампион в лека категория

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.