Payback постави началото на нова ера в WWE

496

AJ Стайлс и Роман Рейнс спретнаха първокласен мач, Сами Зейн и Кевин Оуенс откраднаха шоуто

Турнирът Разплата на WWE бе страхотно зрелище, което представи новите таланти на WWE в най-добра светлина. Ето и резултатите от шоуто:

  • Долф Зиглер победи Барон Корбин.
  • Шампионът на САЩ Калисто победи Райбак и запази титлата.
  • Първият официален мач от програмата противопостави отборите на Енцо Аморе – Колин Касиди и Саймън Гоч и Айдън Инглиш. За нещастие още в началото на срещата Аморе получи мозъчно сътресение след нелеп удар във въжетата, което прекрати мача. От WWE съобщиха, че Енцо е изписан от болницата и предстои да разберем дали има усложнения. Мачът беше за определяне на претендент №1 за отборните титли на WWE.
  • 20160501_POST_Payback_ZaynOwens--ef20cfe6fc114669dc17c0e9ac4b27b5В следващия двубой дългогодишните приятели и колеги Кевин Оуенс и Сами Зейн се изправиха в титаничен сблъсък, който открадна шоуто. Двете суперзвезди поднесоха страхотен и зрелищен мач, чийто краен победител се оказа Оуенс. След мача K.O. заяви, че отново ще преследва интерконтиненталната титла.
  • Интерконтиненталният шампион Миз победи Сезаро и запази титлата. Въпреки победата, тя не беше чиста, тъй като Сезаро накара Миз да се предаде, но съдията бе разсеян от продължаващата извън ринга битка между Оуенс и Зейн. Секунди по-късно Миз се възползва от разсеяността на Сезаро и го тушира.
  • Дийн Амброуз победи Крис Джерико.
  • 20160501_POST_Payback_CharlotteNatty--c8238b67c3555192d7e401123a93740eШампионката на жените Шарлот победи Наталия и запази титлата. Двете бяха придружени от бащите си – съответно Рик Флеър и Брет Харт. Шарлот спечели мача, чрез предаване, но такова реално нямаше, тъй като Наталия не потупа ръката си по пода. Това припомни известното Монтреалско прецакване от далечната история на WWE, където Брет Харт бе „прецакан“ в мач срещу Шон Майкълс. След двубоя баща и дъщеря Харт заключиха Захапката на акулата на Рик и Шарлот.
  • В следващата част от Payback Винс МакМеън обяви, че шоуто Първична сила (RAW) ще бъде управлявано от двете му деца в тандем – Шейн и Стефани МакМеън.
  • Настъпи и главният мач за вечерта, където Световният шампион в тежка категория Роман Рейнс трябваше да защитава титлата срещу AJ Стайлс. След минути на доминация и от двете страни, AJ направи Phenomenal Forearm на Рейнс върху коментаторската маса, след което шампионът не можа да се върне на ринга при отброяване до 10. Така Стайлс спечели мача, но както е известно титлата не може да бъде спечелена, чрез отброяване. Именно заради това на сцената излезе Шейн МакМеън, който заяви, че в WWE настъпва нова ера, за това мачът ще започне наново, но този път без отброявания до 10. Срещата бе рестартирана, но малко след това Роман Рейнс удари по невнимание в слабините Стайлс, заради което беше дисквалифициран. Така въпреки втората победа за Стайлс, титлата остана в Роман, тъй като шампионският пояс не се печели с дисквалификация. На сцената обаче се появи Стефани, която съобщи, че мачът ще започне наново, но този път без да важат дисквалификации. Двубоят започна за трети път, като този път на ринга се появиха Карл Андерсон и Люк Галоус, които се нахвърлиха върху Рейнс. Естествено шампионът също не остана без подкрепления, като на помощ му се притекоха Джими и Джей Усо. След множество обрати и страхотни моменти Роман Рейнс успя да тушира AJ Стайлс и да запази титлата си. След мача Винс МакМеън, Шейн и Стефани обявиха, че Феноменалния ще получи реванш и то на турнира Extreme Rules на 22 май.

Снимки: WWE.com

 

Free Instagram Followers
Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.