петък, януари 15, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Пейдж казва, че връщането в пръстена е „Винаги възможност“

Пейдж казва, че връщането в пръстена е „Винаги възможност“

69

Пейдж диктор за оттеглянето си от състезание в пръстени през април 2018 г., след като претърпя контузия на шията в шоуто в къща преди месеци. Даниел Брайън и Едж също трябваше да се пенсионират поради контузии, но те успяха да излязат от пенсията, за да се борят отново.

Пейдж бе интервюирана от Inside The Ropes, където тя говори за възможността един ден да се върне на ринга.

„Мисля, че един ден винаги е възможно, никога не можеш да кажеш никога“, каза Пейдж. „Няма да стане скоро. Това е най-вече всичко, което мога да кажа за това. Наистина е трудно, защото току-що претърпях операция на шията през август. Вратът ми става само по-здрав по-бърз втори път, около който е луд, чувствам се абсолютно фантастично. Така че ще видим къде отива. “

Free Instagram Followers

Пейдж също обсъди емоцията, която навлиза в първата й WrestleMania, и идеята тя да бъде WWE Diva въз основа на предишния облик на жените, които са работили за компанията.

„Дава ми втрисане да мисля за това“, каза Пейдж. „Аз идвам от малък град Норич, където не много хора са излезли оттам и имат успех. Чувствах се наистина диво да имаш това и след това да отидеш в WWE, където мечтаеш да бъдеш, но никога не си мислил, че ще бъдеш, защото тогава не си типичната дива. Аз не приличах на нито едно от онези момичета. Всички тези момичета бяха толкова красиви, имахте своите Кели Кели и бяха толкова великолепни и тогава ме имахте. Този оскъден малък блед гот която влиза с пиърсинги, която дори не знае как да си мие косата. Но явно хората я харесват, харесваха я.

„Но да, да се получи този момент на WrestleMania беше прекрасно. Беше безумно, все още е сюрреалистично, когато се сетя назад. Винаги забравям нещата, които бях направил, и тогава, когато се замисля, съм такъв“, по дяволите. някои неща, това е наистина готино. “

Пейдж се планира да се върне в телевизията WWE тази вечер в петък вечер Smackdown, за да се изправи срещу шампиона на Smackdown Bayley.

Ако използвате някой от цитатите в тази статия, моля, кредитирайте Inside The Ropes с ah / t на Wrestling Inc. за транскрипцията.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.