петък, януари 15, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Пейдж на тази вечер WWE SmackDown, Новият ден на всичко това (видео),...

Пейдж на тази вечер WWE SmackDown, Новият ден на всичко това (видео), Общо завръщане на Bellas избутано

83

– Новите дни на Кофи Кингстън, Биг Е и Ксавие Уудс ще бъдат представени в шоуто на Никелодеон „Всичко това“ тази събота от 21:00 ч. ET. По-горе е задкулисен поглед към шоуто, с любезното съдействие на This Week In WWE.

– Изглежда, че Пейдж ще се появява по време на тази вечер WWE SmackDown на FOX от Performance Center. Тя бе планирана да се появи миналата седмица, за да се изправи срещу женския шампион на SmackDown Bayley, но появата бе сложена поради проблеми с пътуването от пандемията на коронавирус.

Пейдж туитва следното и посочва, че тя ще бъде в шоуто тази вечер.

Free Instagram Followers

„Добре, но за истински Smackdown. Ще се видим тази вечер …“

– 2020 WWE Зала на знаменитостите The Bella Twins and E! обявиха, че петият сезон на Total Bellas сега ще бъде премиер в четвъртък, 2 април в 21:00 ET вместо в четвъртък, 9 април.

„Ok Bella Army много от вас питаха социално дали @totalbellas може да премие по-рано, @eentertainment ви чуха и работиха тяхната магия. Total Bellas ще премиерата седмица по-рано в четвъртък, 2 април 9 / 8в !! Така че задайте тези сигнали, аларми и dvrs bc us Bellas се върна след по-малко от 2 седмици! Моля, разпространете новините !! „, написа Ники Бела в Instagram днес.

Можете да видите свързаните публикации в социалните медии по-долу, заедно с няколко визуализации, включително един в публикацията на Ники в Instagram:

Вижте тази публикация в Instagram

????????? Ok Bella Army много от вас питаха социално дали @totalbellas може да премие премиера по-рано, @eentertainment ви чуха и работиха тяхната магия и Total Bellas ще премиерата седмица по-рано в четвъртък, 2 април 9 / 8в !! Така че задайте тези сигнали, аларми и dvrs bc us Bellas се върнат след по-малко от 2 седмици! Моля, разпространете новините !! ????????? #totalbellas

Публикация, споделена от Ники Бела (@thenikkibella) на 20 март 2020 г. в 15:06 ч. PDT

[wpcc-script async src=“https://www.instagram.com/embed.js“]

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.