понеделник, януари 18, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Пейдж се извинява за липсващата довечера WWE SmackDown

Пейдж се извинява за липсващата довечера WWE SmackDown

93

Пейдж не се появи по време на тази вечер WWE SmackDown на FOX, както беше обявено.

Пенсионираният Пейдж, който сега работи като анализатор в шоуто на WWE Backstage на FS1, беше планиран да се появи в тазгодишния SmackDown от WWE Performance Center, но проблемите с пътуванията, свързани с пандемията на коронавирус, предотвратиха това. Пейдж се извини в Twitter и прекара пръст в женския шампион Бейли от SmackDown.

„Съжалявам, момчетата, които пътуват, ми направиха много трудно да стигна до #SmackDownLIVE с всичко, което се случва. Напълно извън моя контрол. [Замислено емоджи на лицето] много съжалявам .. Но поне @itsBayleyWWE ви държи да се забавлявате“, написа тя ,

Free Instagram Followers

WWE обяви по-рано, че Пейдж ще бъде на SmackDown, за да се изправи срещу Bayley, което доведе до спекулации с Paige да работи като мениджър отново за нова Superstar. Байли и Саша Банкс се появиха в тазгодишния откриващ сегмент на SmackDown и направиха няколко бързи снимки в Пейдж. В коментара бе отбелязано, че Пейдж не може да се появи, защото има проблеми с пътуването.

Тази вечер SmackDown първоначално беше насрочен за Арена на малкия Цезар в Детройт, Мичиган, но шоуто беше преместено в Performance Center заради избухването на COVID-19. Пейдж живее в района на Лос Анджелис и вероятно би излетяла оттам, ако беше вкъщи. Както бе отбелязано, следващите седмици епизодите на WWE NXT и RAW ще излъчат от центъра за изпълнение поради промени в графика, свързани с пандемията.

Все още няма дума дали WWE планира да продължи сюжетната линия, която бяха резервирали за Пейдж, но бъдете в течение, тъй като ние ще ви информираме.

Можете да видите пълния туит на Пейдж по-долу:

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.