вторник, януари 19, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Пийт Дън относно предизвикателствата в екипа с Мат Ридъл, изграждане на WWE...

Пийт Дън относно предизвикателствата в екипа с Мат Ридъл, изграждане на WWE NXT Tag Division зад тях

59

WWE NXT Tag Team Шампионът Пит Дън наскоро говори с Newsweek и обсъди предизвикателствата в екипа с партньора Мат Ридъл като The BroserWeights.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

Макар че между Дън и Ридъл има химия, Дън призна, че не винаги е лесно да се установи тази химия извън ринга. Той коментира колко предизвикателни са винетките с Riddle.

Free Instagram Followers

„Основното предизвикателство е да бъдете поставен в екип с етикети, където никога досега не сте правили каквито и да било неща от екипа, дори да измисляте нови движения и идеи“, обясни Дън. „Също така предизвикателна част са онези винетки. Никога не съм бил известен за това, че говоря, така че е вълнуващо да бъда оспорван и в двете области. След като каза това, също така лесно се събираме. Веднага след като имахме това първо мач за борба за отбор, за нас и цялостното мнение изглежда е, усещахме се, че се събираме дълго време.

„Ползата от телевизията е не само мачовете, които сме взели заедно, не само мачовете за поемане на шампионата или нещата от Dusty Classic, но и тези винетки да излязат, за да покажат различна страна на себе си, особено за себе си. Тъй като аз Бил съм в компанията, провеждах онези мачове с големи титли във Великобритания или показвах по-сериозната страна на борбата. Но за да покажем, че можем да правим и двете, можем да накараме хората да се смеят и да накараме хората да инвестират в нашите мачове като е, това беше страхотно преживяване. “

WWE изненада феновете, когато Ридъл и Дън стигнаха чак до финалите на 2020 Dusty Rhodes Tag Team Classic и го спечелиха, преди да заложат титлите. Дън каза, че той и Ридъл се стремят да останат заедно дълго време.

„Историята за нас е, че екипът ни с етикети е малко събран заедно. Ние не искаме да бъде нещо краткотрайно. Искаме да бъдем наоколо дълго време и това е нещо като смяна на охраната в NXT. Безспорната Ера имаше страхотен ход, но сега е нашето време да изградим дивизионния екип зад гърба си “, каза Дън.

Дън разкри, че се готви да премести семейството си от Обединеното кралство във Флорида сега, когато е редовен член на основната марка NXT . Дън заяви, че е благодарен за пътуването си към марката, и коментира как той да се превърне в мост между главния NXT марката и NXT Великобритания.

„Щастлив съм, че имам тази кариера, в която не съм прекарал време, прикован до една марка“, каза Дън. „Успях да правя други неща като NXT UK, NXT в щатите, като част от RAW и различни основни обиколки на роудстъра, надграждане до мача на серията Survivor с Адам Коул и част от Royal Rumble .. . Имал съм тази кариера, в която изхождам за разлика от стереотипния начин, по който правят повечето таланти на WWE, и съм благодарен за това. И заради това станах този вид мост между Великобритания и американската марка NXT . “

Все още няма дума кой срещу The BroserWeights ще защитава титлите си по време на събитието „Takeover: Tampa Bay“ по време на WrestleMania 36 Weekend, но Dunne изрази интерес да постави каишките на линията на WrestleMania 36, както ще направи шампионката на NXT за жени Rhea Ripley срещу Шарлот Флер. Дън каза, че ако го има по свой начин, той и Ридъл ще се изправят срещу Трент Седем и Тайлър Бейт на „Най-великата сцена на всички тях“.

„Ако го имах по моя начин, щеше да е планината на мустаците“, каза Дън. „Да споделя момент като този с тези момчета или с някой от Обединеното кралство, независимо дали става въпрос за Гризливите млади ветеринари или хора от този тип, да мога да споделя успеха, който идва с растежа на NXT UK с момчета от там, че израснах с или помогнал да тренираш или да се бориш милион пъти, това е специалното. “

Дън и Ридъл ще защитят заглавията си срещу Боби Фиш и Кайл О’Райли по време на тазгодишния епизод на NXT в мрежата на САЩ. Фиш и О’Райли по-рано зарязаха заглавията на Дън и Ридъл на неотдавнашното събитие „Поглъщане: Портланд“.

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.