петък, януари 22, 2021
Начало WWE - Световна федерация по кеч Планиран WWE NXT "Поглъщане: Тампа Бей" съвпада с ефир по NXT TV...

Планиран WWE NXT "Поглъщане: Тампа Бей" съвпада с ефир по NXT TV следващия месец

85

Първоначално планираните мачове за разбърканото събитие на WWE NXT „Takeover: Tampa Bay“ ще излъчат по време на епизодите на NXT TV в мрежата на САЩ през месец април, съобщава Sports Illustrated.

[wpcc-script type=“text/javascript“ id=“rhscript“ src=“https://cdn.rhombusads.com/js/rh.min.js“]

„Поглъщане: Тампа Бей“ беше отменено, когато WWE издърпа щепсела на WrestleMania 36 Week поради пандемията на коронавирус. Днес бе обявено, че от сряда, 1 април, планираните мачове за поглъщане ще започнат да се излъчват в седмичната телевизионна поредица NXT .

Free Instagram Followers

Triple H ще се появи в NXT епизода тази седмица, за да даде повече подробности за планираните мачове за поглъщане, които ще излъчат. Както бе отбелязано, Triple H ще бъде и в NXT епизода тази седмица, за да се справи с Томазо Чиампа и Джони Гаргано след неотдавнашната им свада през центъра за изпълнение на WWE.

„Поглъщане: Тампа Бей“ първоначално беше насрочено за събота, 4 април в Амали Арена.

Единственият мач за поглъщане, който беше официален преди отмяната, беше мачът на стълбата за жени, за да увенчае нов претендент №1 за женската шампионка NXT , който ще бъде победител в мача на WrestleMania 36 между шампионката Рея Рипли и състезателката Шарлот Флер. Теган Нокс, Челси Грийн и Миа Йим вече се бяха класирали за този мач. Candice LeRae срещу Mercedes Martinez беше планиран да бъде следващият квалификационен мач, но този мач беше отменен поради промени в графика, свързани с избухването на COVID-19. SI отбелязва, че потенциални кандидати за оставащите места ще бъдат LeRae и Bianca Belair, или завърналият се Io Shirai.

Други потенциални мачове през април месец са Ciampa срещу Gargano, The Velveteen Dream vs. NXT Champion Adam Cole и Finn Balor срещу NXT North American Champion Кийт Лий. Доминик Диякович и Дамиан Свещеник също са потенциални предизвикатели за Лий.

Следете актуализации за мачовете на NXT, които ще излязат на мястото на Takeover. По-долу е съобщението на WWE:

Triple H да се появи на NXT утре вечер в USA Network

Triple H ще се появи в утрешното издание на NXT в USA Network, както беше съобщено за първи път от Sports Illustrated.

Sports Illustrated съобщи също, че няколко от мачовете, първоначално насрочени за NXT TakeOver: Tampa Bay вместо това ще се проведат през следващите няколко седмици на NXT, като се започне с изданието от 1 април на седмичното грандиозно USA Network.

Може ли появата на Играта да има нещо общо с тази новина? Настройте се на NXT утре вечер в 8/7 C в USA Network, за да разберете!

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.