Планове за Строуман, Състоянието на Рейнс

1210
Брон Строуман

WWE са много доволни от изпълненията на Брон Строуман и най-вече сегмента от последния епизод на Raw („Първична сила“), в който гигантът преби жестоко Роман Рейнс и го прати в болница. Носят се слухове, че Строуман скоро може да бъде вкаран в надпреварата за Вселенската титла и да предизвика Брок Леснар за пояса през юни или юли. Възможен е сценарий, в който Строуман първо побеждава Роман Рейнс на Payback, преди да получи мач за титлата.

Преди два дена WWE подпомогнаха сюжета с нараняванията на Рейнс с публикация в официалния си сайт. Докладваните контузии от побоя в понеделник са пукнатини в ребрата, вътрешни наранявания и изкълчено рамо. Уточняваме, че тези контузии са фиктивни и в действителност Рейнс е в добро здравословно състояние. Въпреки това, фен организира петиция в интернет, в която заявява, че Строуман е „прекалил“ и трябва да бъде уволнен за действията си. В момента на публикуване на тази новина, петицията има почти 3000 подписа.

Все още липсва информация дали Рейнс ще бъде изключен от следващия епизод на Raw, за да се „продадат“ щетите, нанесени от Строуман.

Free Instagram Followers

Източик: Wrestling News World, WrestleZone

Free Instagram Followers

Съдържанието на този сайт е запазено от силата на договора с Creative Commons 4.0.